Як правильно робити ін'єкції? Зберігайте цю інформацію, вона буде корисною!

Я завжди боявся ін'єкцій і ніколи не уявляю, що я навчаюся робити їх самостійно! Але все відбувається в житті, і один день знайшов себе в складній ситуації: Я терміново необхідний, щоб отримати ін'єкції гормонального препарату для алергії.

Я був самотнім в країні. Добро, що у мене є смартфон на руці: після читання цього посібника я вирішив ін'єкцій ! Я зізнався, що я був дуже жорстким і боятися. Але точні вказівки допомогли мені майстерно впоратися з поставленим завданням!

Як правильно робити ін'єкції? Зберігайте цю інформацію, вона буде корисною! р.

Як давати ін'єкції в домашніх умовах
  1. Промийте руки милом, зніміть ампулу і зламайте її кінчик. Поставте ліки в шприц.

2. Щоб правильно визначити місце введення, проведіть явний хрест над батком, який розділить його на 4 частини. Ін'єкція повинна бути виконана в верхній зовнішній площі!

3. Візьміть шприц у правій руці, зніміть голку. З лівою рукою злегка збираємо шкіру на передбачуваному місці впорскування, формуючи валик. Швидко приклейте голку, тримаючи її перпендикулярно. Якщо це дуже страшно, можна взяти глибоке дихання.

4. Тепер розслаблено і вводять ліки максимально повільно! Шприц повинен бути проведений як ручка, з великим натисканням на поршневі.

5. Після введення лікарського засобу масаж на місці ін'єкцій з ватним замочений в спирті.
    Як правильно робити ін'єкції? Зберігайте цю інформацію, вона буде корисною! р.

Тепер ви знаєте, Як вводити себе! Немає нічого неправильного з цим. Багато людей говорять про те, що легше ставити себе в нозі, але ця точка досить сумнівна. Після введення в стегно, може виникнути неприємний біль, нога буде тягнути. Варіант з ін'єкції в бутонах є win-win!

Зробляючи ін'єкцію себе, зверніть увагу на довжину голки: для внутрішньом'язових ін'єкцій потрібно використовувати тільки довгі спиці! Голка необхідної довжини забезпечить, що препарат надходить в м'язи, не під шкірою, що допоможе уникнути запального процесу.

Я думаю, що це буде корисно для них, щоб дізнатися!