Напередодні весілля ворожа ракета знищила жіночий будинок, сумний, але непривабливий наречений поділився на фотографії

За тиждень з тихого та мирного міста Вінниці занурився у гроші. Нагадуємо, що 14 липня 2022 р., о 11 а.м., вибухи відірвалися в місті. Що відбулося в Вінниці, здається, змінили нас назавжди.

Facebook / Ольга Мирошниченко Сьогодні редакція "Сайт" Я хотів би нагадати про те, що сталося в Вінниці 14 липня і що відомо про жертв. Ми також хочемо поділитися одним сюжетом і доторкнувшись фотографії дівчини, які готували на весілля напередодні трагедії.

Що відбулося в Вінниці, Росія вистрілила чотири ракети на мирному місті, що далеко від передньої лінії. Два з них зуміли впасти на підхід до міста. Два російських ракети потрапили в міський центр. Вражені приміщення для проведення масових заходів «Будинок офіцерів», офісна будівля «Жубиль», клініка «Неримований» і площа Перемоги. Що таке ракети, що літають в будівлі, які не закриваються військовими спорудами. Ми докладно описали, що сталося в день.

У трагедії загинули 26 осіб, в тому числі трьох дітей. На допомогу запрошували понад 100 осіб. Деякі лікарі в серйозному стані. Кілька людей відправили в опікові центри Німеччини та Польщі. Лікарі продовжують боротися за життя. Я хотів би висловити свою згоду на всіх родичів і друзів людей, які загинули в результаті цього трагедії. Яскрава пам'ять!

Весілля на фоні руїн також від вибухової хвилі постраждали близько 50 будівель в всій області. Найзвичайніші будинки були пошкоджені. Хвиля в деяких квартирах здійснюється вікна, двері і перегородки. Це те, що сталося в будинку, де героїня нашої історії виросла.

Вінниця Дар'я була просто приготування на весілля. Це дуже щасливий день, але це не так очікувано. В результаті ракетного нападу на Вінницю пошкоджено будинок, де Дарія провела її дитинство. У Instagram дівчина писав: Сьогодні від мого серця зламав шматочок. Мій будинок був пошкоджений вибухом. Тепер я знаю, що це так, щоб взяти дитину. Вони беруть те, що вони кладуть серце і душу. Вони займають місце, де вона виросла. й

Пара вже захотів скасувати весілля, але вирішив зареєструватися. Вони вирішили, що ворог не міг залякати їх, або забрати плани на майбутнє. Вона поділилася на дотик фото в весільній сукні з букетом нареченої і на тлі руїн її дитячого будинку.

Facebook / Олександр Дем'янів Фото виповнилося настійно. Наречена наречених наречених стоїть на тлі руїн її дому в весільній сукні - символ її майбутнього. На очах змішують почуття страху, небезпеки і надії.

Facebook / Олександр Дем'янів На жаль, такі історії відбуваються в Україні щодня. Кожного дня знищуються невинні люди, життя людей. Замість життя і будинків залишаються тільки руїни. Тим не менш, історія цієї дівчини доводить, що навіть зараз є надії. Життя буде тріумфувати, добре буде тріумфувати, і зло буде покарати.

Фото з попереднього перегляду та статті Олександра Дем’янова.