А мудра господиня продемонструвала, як запекти торт «Щастя», який готують 9 днів

Я нещодавно відвідував мене. І поділився зі мною секретом доброї сім'ї. Для того, щоб заповнювати будинок гармонією і щастям, тітка від часу випікає торт «Щасливий». Це не просто випікання, але реальний спосіб виконання побажань! Як зробити молочний торт тісто. Це займає 9 днів, але це обов'язково варто.

Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами рецептом для самих незвичайних і злегка магічних тортів.

Тісто для торта на молочних інгредієнтах
  • 3 ст.л. молока
  • 3.5 ст. цукру
  • 4 ст. борошна
  • 4 яйця
  • 100 мл рослинної олії
  • 1 ч.л. соди

Підготовка
  1. Головне в випічці це торт правильне ставлення. Тест повинен підходити до гарного настрою і настрою. Так я збираю трилітрову баню. Покладіть 1 склянку молока, цукру і борошна в ній. Перемішайте все це для однорідності і чохла з марлею або тканиною. р.

2. Для наступного 9 днів потрібно подбати про це тест. Так, ви кладете його в будинок. Вам необхідно поговорити з ним і попросити його виконати своє бажання. Зберігайте тепло. Перші 4 дні потрібно просто перемішати тісто один раз на добу. Можна змішати тільки з дерев'яною шпателем. За 5 днів потрібно годувати тісто. Просто додайте ще одне скло як перший день. Не забудьте поговорити з ним.

3. 6 і 7 днів потрібно заважати один раз на добу. 8 годувати знову. Знову, 1 склянка все і перемішати. Тісто молочного тіста готовий!

4. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але до цього потрібно додати інші інгредієнти до неї. Збийте яйця з цукром і додайте до сипучих. Потім в'яжемо вершкове масло, соди і залиште борошно в тісто. При бажанні можна додати ванілі, лимонну шкірку або цукати. Я дуже сподобалося це з крупою і родзинками. Але ви зробите свій шлях.

5. Потім запікаємо торт в духовці. Ви можете залишити в будь-якому випадку, і дайте йому. Як ви поділитеся своїм щастям. Коли торт готовий, подаємо його на чай.

Кожен учасник побуту повинен їсти шматочок торта і зробити бажане. Ця делікація повинна бути з'їдена в домашніх умовах, ви не можете вийняти з квартири. Він буде відповідати всім вашим побажанням, якщо ви потурбували про нього за 9 днів. Крім того, цей домашній торт дуже смачний. Смак меду, хоча це не в рецептурі. Поспішайте покласти тісто у вашому будинку і підготувати вашу «щастя». Я впевнений, що ви не пошкодуєте!