14
Я був застрахований недавно! Позачерговий омлет Pular: вам потрібно тільки 2 вироби.
Легендарний рецепт! Я не думаю, що це буде так добре... Материнство омлету. - блюдо французького походження. Уявіть собі: затишна їдальня дорога, ніжні промені сонця падають на стіл, запахи свіжого хліба, розмарин, дерево нагрітий на сонці. Вони принесуть вам пишну частину омлету на блакитну пластину.
Я впевнений, що ви цінуєте цей оригінальний спосіб приготування яєць.
Omlet Pular Складові
Підготовка
Не забудьте про спеції, різні спеції допоможуть приготувати цю страву по-різному. Я люблю смак яєць в поєднанні з свінгерий Поділіться рецептом з друзями: є висока ймовірність, що вони не знають про це ще!
Я впевнений, що ви цінуєте цей оригінальний спосіб приготування яєць.
Omlet Pular Складові
- 4 яйця
- 200 мл молока
- сіль і чорний перець за смаком
Підготовка
- Зробіть смачний омлет Дуже легко! Відокремити білки з жовтків. Додайте молоко, сіль і чорний перець до жовтків, злегка збити їх.
- Збити білки з сіллю на тверді вершини. Щоб збиті білки виявилися дуже еластичними і не випадають протягом тривалого часу, спробуйте цей простий трюк. Подрібніть поверхню страв, в яких ви збиєте білки, оцет і сіль. Потім протерти його висихати паперовим рушником. В результаті вас здивує.
- Нагрівати сковороду на середньому вогні, краще використовувати сковороду з тефлоновим покриттям. Залийте жовтки, рівномірно розподіліть їх по всій поверхні сковороди. Очікуйте жовтки до краба.
- Зробіть найменший вогонь. Покладіть збитий білок на жовтки. Не покрийте каструлю!
- Ви будете втілювати омлет. Білок стане пружним і перестає прилипати до шпатули, якщо доторкнутися до неї. Наріжте омлет навпіл і складіть білок всередину, прикраситьмо його зеленню. Смачний!
Не забудьте про спеції, різні спеції допоможуть приготувати цю страву по-різному. Я люблю смак яєць в поєднанні з свінгерий Поділіться рецептом з друзями: є висока ймовірність, що вони не знають про це ще!
Хедда Болгар: «Я виявив багато речей після 65!» Це вік щастя.
Чистячі очищувачі в шоку! Жінки подарували майстер-клас з усуненням плям.