15
Чому б не пофарбувати стіну синій до стелі?
Нещодавно я думав, що ручне фарбування - виснажена робота. Чи можна це зробити самостійно, і навіть повністю незадоволений ремонтом справи?
Є багато ідей, які перетворять стіни в будинку чарівним способом. Дуже мало зусиль витрачається, і результат схожий на казку. Одна з яскравих ідей. градієнта Стиль Омбре. Побачити це!
Фарбування стін в квартирі Вам буде потрібно
Приблизний набір матеріалів для фарбування стін в техніці омбре. Ось що ви можете дізнатися з цих азіаток!
Процес роботи
Ось як відбувається чудова трансформація стіни! Я хотів би мати таку стіну в фіолетових тонах. Настав час, і я буду виконувати мій сон.
про:blank
Натхнення приклади
Головна - місце, де душа відпочиває. Я сподіваюся, що вам сподобалося ці ідеї і дотик краси самих звичайних стін. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Покажіть ваші друзі, які картини омбре.
Є багато ідей, які перетворять стіни в будинку чарівним способом. Дуже мало зусиль витрачається, і результат схожий на казку. Одна з яскравих ідей. градієнта Стиль Омбре. Побачити це!
Фарбування стін в квартирі Вам буде потрібно
- художник
- щітка
- м'яка
- наклейка
- 3 відро з фарбою різних тонів
Приблизний набір матеріалів для фарбування стін в техніці омбре. Ось що ви можете дізнатися з цих азіаток!
Процес роботи
- Перший крок - витирати стіни з пилу і пасти паперової стрічки на тих місцях, які не потрібно фарбувати, наприклад, дверні обшивки.
- Ми залишаємо білий поверх, пофарбуємо стіну одним з відтінків основного тону, найлегші.
, Україна - Змішайте білу фарбу з основним тоном, щоб отримати відтінки різного ступеня насиченості.
- Розділіть стіну на 4 частини візуально. Нижня частина покривається найтемнішим відтінком.
- Найскладніше зробити переходи між відтінками фарби неприпустимо і акуратними. Але за допомогою легких рухів ролика це легко зробити, не боятися!
Ось як відбувається чудова трансформація стіни! Я хотів би мати таку стіну в фіолетових тонах. Настав час, і я буду виконувати мій сон.
про:blank
Натхнення приклади
- Я думаю, що цей номер є...
- Як ніжний!
721680 - Для тих, хто не боїться сміливих експериментів з кольором.
- Небесні відтінки...
- Колір пляшки Noble.
- Змішайте деякі квіти? Чому
- Соковита і яскрава!
Головна - місце, де душа відпочиває. Я сподіваюся, що вам сподобалося ці ідеї і дотик краси самих звичайних стін. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Покажіть ваші друзі, які картини омбре.
Мода стрижка коротка каскад: No 5 покаже ваш майстер!
Як підібрати відро полуниці в час від маленького спального місця