12
Де адаптувати старі наволочки
Кожен має будинок. білизна, яка або збирає пил в шафі, або летить в траву, або йде на ганчі. Але це можна використовувати дуже добре! Плуги, ковдри та листи з «історією» – це хороший матеріал для творчості.
Отримай цю гангу з ящика! У мене є 11 цікавих ідей для виготовлення речей з непридатних наволочок.
Що шити своїми руками Ідеї для натхнення
Тепер ви точно не викинули старі наволочки! Я сподіваюся, що ці ідеї надихають вас створювати оригінальні вироби. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Отримай цю гангу з ящика! У мене є 11 цікавих ідей для виготовлення речей з непридатних наволочок.
Що шити своїми руками Ідеї для натхнення
- Сумка для прання Натирання сипучих пральних ящиків? Це чудова ідея, яка заощадить вам багато місця!
- Хороші браслети.
Браслети від Tender доповнять будь-який весняний вигляд. І бюстгальтерВам знадобиться шматочок тканини з красивим принтом, фітингами та залізною або пластиковою основою. - Вінтажний гаманець
В той час як модисти перерваються магазини в пошуках відповідного сумки, ви можете створити його в домашніх умовах від великогабаритної наволочки. І якщо на ній ще є вишивка або мереживо, то ціни не додадуться! - Перетворювачі для фотографій
Чудовий спосіб зберігати сімейні фотографії в таких текстильних конвертах. 297850р. - Напкіни.
Хороші серветки збудуть будь-яку порцію. Крім того, не можна обійтися без них в барбекю, пікніці і будь-якому святі. - Чохол для одягу
Сильний захист для ваших речей. - Кухонні рушники
Стара постільна білизна може бути безглузно рвана на рогатках, і ви можете використовувати її більш креативно і корисно. Шикарні рушники на кухні ніколи не зашкодять! - Небезпечний декор
Дріт вішалка може бути перетворений за допомогою таких ковпачок. - Штори
Штори, зроблені в техніці патчворк, стануть родзинкою інтер'єру. Щоб зробити їх, потрібно різні шматки тканини. Можна використовувати старі наволочки, ковдри, листи. - Тринкет коробка
З картонної коробки і наволочки можна зробити таку коробку, де добре скласти іграшки, нитки, медикаменти і інші речі. - Харчова сумка
Великий аксесуар для переходу на ринок.
Тепер ви точно не викинули старі наволочки! Я сподіваюся, що ці ідеї надихають вас створювати оригінальні вироби. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!