Запах старого віку не можна плутати з чимось! Допомогти непідтвердити с...

Багато хто з нас пам'ятають наш бабуся будинок назавжди з запахом свіжопечених тістечок, рожевого варення і старих книг. Як я хочу повертатися до цього чудового часу: сидіти на старій ганці і натиснути торт на обох щоках, які нещодавно вирощували в дивну духовку.

На жаль, мій бабуся будинок тепер виводить інші запахи. З віком важко доглядати за не тільки будинок, але навіть самі. Тому ми можемо часто почути від них специфічний запах, який не дуже приємний для нашого почуття запаху.

Продам стару

Що таке, старі Вони негативно впливають на нашу шкіру: тканини стають тоншими, а кількість жирової мастила зменшується. Через це шкіра стає сухою і підвищеною чутливістю.

Багато людей похилого віку водні роботий Це пов'язано з тим, що після нанесення мила змивається захисна ліпідна плівка. Через те, що виникає відчуття герметичності і болю при найменшому дотику.

Але незважаючи на це, люди понад 60 не повинні повністю відмовитися від водних процедур. Правила особистої гігієни будуть дещо відрізнятися від тих, які перебували у молоді. Краще забути про тривалу розслаблюючу ванну, замінюючи цю процедуру душовою кабіною. Лікарі рекомендують похилого віку проживати щодня.

Як засіб гігієни, не варто використовувати мило, але гелевий крем для душу з нейтральним Ph. Крім того, гелі необхідно мити тільки складки рук і ніг, а також складки шкіри і статевих органів. Решта тіла повинна мити водою.

Якщо не можна повністю взяти душ, можна використовувати вологі серветки (найкращіше використовувати дитячі). Також не забудьте про миття: така процедура повинна проводитися щодня, а також після кожного крісла.

Неприємний запах може виділяти не тільки тіло, але і будинок. Це безпосередньо пов'язано з будинковим пилом, який утворюється з кератизовані шкали шкіри. Він застрягає в одязі, на поверхні килимів і меблів.

59708

З тих пір важко очищати будинок, основні обов'язки прибирання слід приймати за близькими родичами. Видаліть неприємний запах в будинку допоможе суть ефірних масел. Також можна розмістити трав'яні шашлики або ароматне мило в шафах.

89553

Не перестати доглядати за близькими, вони потребують вашої уваги, як ніхто інший!