11
"Я 42 і я шукаю 20!" Секрет моєї молоді дуже простий: просто змащувати обличчя.
Ви спробували багато кремів і різних косметичних процедур і всіх невірних речей? Я розумію, бо до недавнього часу вона не змащувала себе, щоб відновити її сяючий і шовковистий шкіру. Я був збережений ніжними. Маска кокосової оліїй Я був готовий купити цілу висадку екзотичних рослин, щоб забезпечити себе життєвим постачанням цього неймовірного засобу!
Масло кокосове в косметології - великий помічник. Все про багатий комплекс поживних речовин, з яких будь-яка шкіра буде радувати. Для обличчя рекомендується використовувати вишуканий продукт. Якщо ви не знаєте, як використовувати кокосове масло в домашньому догляді, ось мій улюблений рецепт.
Масло кокосове для обличчя Інгредієнти
Підготовка
Як тільки ви не використовуєте кокосове масло! В результаті використання цього компонента в щоденній шкірі та догляді за волоссям обов'язково здивує вас. Обов'язково поділитися рецептом з друзями, адже цей продукт повинен бути в кожному косметичному вигляді.
Масло кокосове в косметології - великий помічник. Все про багатий комплекс поживних речовин, з яких будь-яка шкіра буде радувати. Для обличчя рекомендується використовувати вишуканий продукт. Якщо ви не знаєте, як використовувати кокосове масло в домашньому догляді, ось мій улюблений рецепт.
Масло кокосове для обличчя Інгредієнти
- 0,5 ст.л. рафінованої кокосової олії
- 0,5 ст.л. соди
Підготовка
- М'ятна кокосова олія в водяній бані, щоб вона стала рідиною. Вимкніть вогонь.
- Додайте соду і перемішайте до пастної форми. Перед тим як приступати до процедури, перевірте, чи є алергічна до кокосової олії. Застосувати деяку суміш до суглоба ліктя і контролювати реакцію шкіри.
- Масаж маси на обличчі.
- Не залиште його на обличчі довго. Промийте скраб теплою водою.
- Повторіть цю промивку 3 рази на тиждень, і ви помітите, як зникнуть чорні крапки, дрібні зморшки, ваше обличчя буде освіжати. Масло кокосове дасть сухій шкірі відсутній вологи, а жир трохи висихати і видалити непривабливий блиск.
Як тільки ви не використовуєте кокосове масло! В результаті використання цього компонента в щоденній шкірі та догляді за волоссям обов'язково здивує вас. Обов'язково поділитися рецептом з друзями, адже цей продукт повинен бути в кожному косметичному вигляді.
5 Невибагливі способи контрацепції! Для тих, хто любить голод!
Аптека мазі проти зморшок. Як виграти цю битву!