Як попросити Господа за захист воїна, найсильніших молитв

Ми повинні жити в складних разів. Мати змушені супроводжувати своїх дітей до війни, віддаючи найцінніше. Вони залишаються позаду, допомагаючи якомога більше. Одним з засобів для тих, хто чекає променя за захист воїна. Хто може допомогти, якщо не від Господа? Щиро молитва може заспокоїти душу і дати сили жити в іншому день.

Редакція "Сайт" Я збираю сильні молитви воїнам. Потужні слова допоможуть у складних разів.

Молитва за захист воїна Для тих, хто у війні може прочитати будь-які молитви для здоров’я. Ви можете попросити більших сил для допомоги, захисту та духовної сили. Ти можеш говорити Господь, Незаймана або святих. Всі ваші слова будуть чути, якщо вони приходять з вашого серця. Ви також можете молитися за поширену катастрофу. Допомогти відлякати гріхів і просити прощення. Війна є катастрофою для всіх.

Воскресіння, Господи, допоможи нам і доставити нас з вашого імені. Бог, бути щедрим, і благословить нас, і милосердя! О Господи, ваш край радий вас; ви повернули нездатність. Ви запроваджуєте нерівності ваших людей, покрили всі гріхи. Ви повернулися з вашого гаманця. Повернутися до нас, Боже нашого спасіння, і поверніть свій шлях від нас. Їжа завжди сердитися з нами? Або ж з покоління до покоління? Боже! Ви повернетеся до життя, і ваші люди будуть радіти вам. Подаруйте нам своє захоплення, Господи, і подаруйте нам своє захоплення.

Молитва матері для сина воїна – це найсвіжіші та дорогі люди. Звідти шлях життя, це завжди там. Захист і промені для вас. Неспроможність мати може захистити вас від шкідливості та неправомірності. Його молитва має неймовірну силу. Тому кожна мама потребує міцної молитви за захист воїна.

«Лорд Ісуса Христа, Сина Божого, молитися за свою Божу Боже, почуйте мене невигідним рабом». Господи, в Твій милосердя моя дитина, Тві слуги, загибли і врятувати їх, за Твоїм ім'ям. Занурення всіх гріхів, які вони чинили перед вами. Повідомляйте їх на справжній шлях ваших команд. І просвітити розум зі світлим Христовим для спалювання душі і загоєння тіла.

Нескінчив свою службу в армії, на землі, повітрі і море, на шляху, літаючи і плаваючи, і в кожному місці вашого доміну. Зберігайте їх силою вашого хонесту і Життя-перехресного Хреста під вашим святим дахом від літаючих кульок, стрілок, мечів, пожеж, смертельних ран, миття води і смерті у відтінку. Господи, захистити їх від всіх видимих і невидимих ворогів. З усіх зла, злий, непритомний, зрадний і невтомний. Цілує кожну хворобу і рану, від кожного дефілменту і знімає їх страждання.

Господи, подаруйте їм благовірний дух протягом багатьох років життя, здоров'я та часті у всіх пиріжках і любові в миру і непристойності тим, хто заряджається, поряд і далеко. Багатошарові і зміцнюють свої розумові здібності і бодільність. Доброго дня.

О Господи, надайте мені, ваш неперевершений і гріхливий службовець (ім'я), батьківський благословення на своїх дітей (ім'я) в цей час вранці, день, ніч. Для вашого царства вічний, омніпотентний і омніпотентний. Амен.

Р

Найголовніше для тих, хто чекає бійця, щоб приїхати додому живим. Ви можете, знову, читати будь-яку молитву. Люди часто звертаються до Псалми 90 за допомогою. Люди, які ще називають його «Допомога Солдер'єра». Ви можете прочитати його, коли це важко. Це потужна молитва за захист воїна.

«Хто, хто живе за допомогою Високого, у притулку Бога небесного, буде відпочивати. Господи каже: Ти мій захисник і мій притулок, мій Бог, і я довіряю в нього. Як Toi доставить вас з сітки пастки, і з словом повзучий, Його веіл переповнений вами, і під його крилом він буде сподіватися: Ви будете використовувати Його правду з зброєю. Не боятися страху нічного, стріли, що мучать вдень, речей, які проходять, з мухи, і з сосни.

Від вашої країни, і темрява на правій руці, але вона не прийде поруч, подивіться на очі, і див. винагороду грішників. Для Вас, О Господи, поставили у вищому місці. Не зло прийде до вас, ані твої боді рани прийдуть поруч, за ангелом, наказавши, що ви будете тримати вас у всіх ваших шляхах.

Вони піднімуть вас в руках, але не коли ви приклеїте ногу на камінь, але крок на підошві і базилікі, і перемістіть лев і п'ятий. Для того, щоб я довірявся, і я буду крити, і для мого імені відомий. Він зателефонує мені, і я почую його: Я з ним в неприємності, Я славу йому, Я буду його виконувати з довготою днів, і я покажу його сальвації.

р.

Під час війни не знайдено багато солдатів. У християнській традиції вони молилися за те, як жити до тих пір, поки не є докази їх гасіння. Для цього немає спеціальної молитви. Але ми можемо звернутися до Монк Сєнофону та Марії, який протягом багатьох років втратив сина, а потім знайшов їх. Вони молляться тим, хто не знає долі.

O Saints Xenophon і Мері з вашими дітьми Arcadius і Джоном! Поведінка, ми щиро звертаємось до вас за неперевершеність і гріхи, і молитися з твердою надії: рясно зараз почуєте нашу молитву голос і прагнути до нашої допомоги, і зараз Вашої любові до нас, раби Божої (ім'ї), покажуть витончені дії ваших Божих молитв, надішліть нам великий і насичений милосердя Господнього, що ми можемо співати і славити дивний в нашому святому Богу, Отця і Сина і Святого Духа, тепер і назавжди і назавжди.

р.

Ця війна приніс так багато страждань і страждань, приймала стільки життя. Важко зрозуміти і приймати. Хочу вірити, що всі відповідальні будуть покарані. Якщо не в цьому житті, то в подальшому. У той же час залишається тільки тримати надію, щоб вірити в перемогу України і не відмовитися. Нехай кожен, хто чекав воїна, чекаючи його повернення.