Середня тривалість життя різних порід собак і чинників, які впливають на неї

І ви знаєте, Як довго живуть собаки?? Дуже важливо зрозуміти це, якщо ви готуєте, щоб зробити чотириногий друг. Середня тривалість життя собак становить 10–13 років. При цьому багато залежить від породи тварини і маси інших чинників. Так, наприклад, mongrels може жити від 15 до 20 років.

815980Р

У цій статті я детально розповість про те, що саме впливає на тривалість життя пухнасти. Я також хочу дізнатися, скільки років собаки жив.

Я не забув про породжених собак, бо батьки живуть тільки таким собакою. Він більше 15 років, але він все ще виглядає свіжим і молодим. Історія пюре часто відрізняється. Багато з них схильні до різних захворювань. Наприклад, у глечиках вони асоціюються з дихальними шляхами.

Тому, вибираючи собаку, потрібно зважити плюси і мінуси, і не бігти до першого породника в пошуках модної породи. Зробивши собаку величезну відповідальність за наступну 10 до 13 років. Зберігати, що думав в голові, коли ви забираєте пухнастий.

Багато чинників впливають на тривалість життя собаки. Наприклад, один з них розмірй Так, чим менший, тим ймовірніше, що вихованець буде жити довше. Я думаю, що у випадку собаки батьків, цей фактор відігравав важливу роль.

Дуже важливо. сексуальні матусій Якщо ви хочете мати пюре, ви можете отримати всю свою родзинку від породника. Якщо породник не має такої інформації, краще не звернутися до нього. А якщо ви вирішили взяти чотириногий друг з дитячого будинку, підготувавши, що ви навряд чи дізнаєтесь про своє минуле і родичі.

Пілінги Собака Павло Він також впливає на тривалість життя. Це особливо стосується членів однієї породи. Наприклад, хлопці, як правило, живуть 2-3 роки менше дівчат.

Важлива роль у питанні тривалості життя грає фізична активністьй Собака повинна бути надана достатньо часу, ходьба і граючи з ним в мобільних і розвиваючих іграх. Все це позитивно впливає на здоров'я вихованця і подовжує його життя.

Обов'язково вивчити особливості породи Вашого собаки, щоб зрозуміти, як провести час з ним. Це краще зробити перед покупкою тварини. І якщо ви відчуваєте, що ви не можете впоратися з собакою, запитайте допомогу від фахівця собаки. Є також багато корисної літератури на предметі.

Наступний важливий фактор дієтай Ви не можете годувати собаку все, сподіваючись, що це не впливає на його стан. Якщо у вас є чотириногий друг у вашому домі, обов'язково зверніться до ветеринара про своє харчування. Пелюшка може їсти різні продукти харчування. Однак слід включати всі вітаміни, макроси та мікроелементи, необхідні для здоров’я.

Висловлення ветеринарних препаратів. Регулярні перевірки і своєчасне лікування недуги обов'язково подовжують життя собаки. Необхідно звернути увагу на все, в тому числі запобігаючи появі паразитів і навіть щіткою зубів.

Ще один важливий аспект. психологічний стан твариний Терміни життя собаки дуже залежить від того, що емоції його існування заповнені. Якщо ви надаєте своєму вихованцю досить часу і увагу, він буде жити довго і щасливим життям. Не можна ігнорувати пуховик і залишити його самостійно протягом тривалого часу.

Тривалість життя різних порід собак За статистикою, породжені собаки в середньому живуть довше, ніж пюре. Це пов'язано з тим, що як правило, народжується в природних умовах, тільки найсильніші цуценят вижити. На вулиці стає справжнім випробуванням для вирощування собак.

Як я сказав, що великі породи собак живуть набагато менше, ніж їх маленька братрен. Таким чином, життя французьких мастифів, Великого Данила, вул. Бернарда і Ірландського Золотоу обмежена 8-10 років. І коргі, Ши, бульдог, beagle, poodle, рекрутер, husky і pug може жити до 8-16 років, в залежності від породи.

Справжні центеніари серед собак – найменші породи. Наприклад, іграшка локшина і дашунда живе в середньому 14-20 років, і Джек Рассел Тер'єр – 16-20 років.

Перед тим як зробити хутряний друг, потрібно знати, як живуть довгі собаки. Однак тривалість життя певної породи не повинна бути вирішальним чинником при виборі тварини. Виберіть з вашим серцем і пам'ятайте, що бездомні люди, що живуть в притулках, не гірше собак, які породжувачі роблять гроші.