Бабця погрожує їхати над другим онуком в дитячому будинку, бо перший ледь справляється з першим

11-річної Лешка піднялася повністю бабусям. Мама просто пішов з ним, тому що не потрібно йому. Всі ці роки Ірина Федорівна підняла свій онуком. Важко уявити, як багато труднощів, які вона повинна зіткнутися. Але вона впоралася з усіма домішками і зуміла поставити хлопчика на ноги.

Бабця погрожує їхати над другим онуком в дитячому будинку, бо перший ледь справляється з першим

І все в їх житті не погано, до одного дня на дверцятах будинку не з'являлося нещасливої матері. Що відбулося і як закінчилося ця історія, читати далі в статті.

Зроблений її бабуся, дочка завжди кидається залишити свій батьківський будинок якомога швидше. Як тільки вона перетворилася 18, вона відразу ж подрібнилася, щоб побудувати її самостійно, так як вона кладе її, доросле життя. І через 2 роки вона з'явилася в дев'ятому місяці вагітності в сльозах. Він пішов, одружений, не ім'я, ні гроші, так само зібрані борги.

Звісно, куди ще піти з таким переліком проблем, але до власної матері? Я думав, що моя дочка прийшла до неї. Звісно, ви повинні народитися, ви не будете йти в будь-яку точку. Хоча я б наполягався на аборті, якщо я був відомий раніше. Але не сталося дива.

2 місяці після пологів дочка сказала, що вона не може жити так. Так, вона повинна працювати, сплачувати борги, і дитина заважає їй. Вона не відчуває нічого для нього. Ми воювали довго, до одного ранку я виявив, що моя дочка вже не була дому. Вона взяла всі свої речі і зникла.

І мій син, маленька Лєшка, трималася в нашому хребті. Він не усвідомив, що його матір закинувся. Я не можу знайти місце, що день. Дочка не відповів на телефоні. Вона не залишила замітку. Я просто пішов, це!

Я знаю, що я мав підняти мій онук. Він ще невеликий! О, я страждав в часі. Діти часто хворіли, він необхідний цілодобовий догляд. У мене є робота. Одного разу я був майже вогнем, тому що я повинен терміново забрати свій онуків з дитячого садка.

Нові проблеми, але я зробив це! Granddaughter є зараз. Він добре працює в школі, дуже соковитий і цікавий. Ми не будемо говорити про свою маму. Я не лежав йому. Як він виріс старшим, він запитав, де його мама була. Я довго знайшов слова, щоб пояснити йому, чому мій нещасливий дочок залишив нам.

Про це заявив кілька разів за роки. Послала мені гідну пару тисяч і привітала мене на новий рік. Смішні Вона не хоче спілкуватися з сином. Завжди уникає зустрічі з ним. А що зробив мене навіть сумним. Де я виходжу у піднятті моєї дочки?

Але все це нічого не в порівнянні з тим, що мій улюблений прокинув цей час. Вона з'явилась знову, як відбійник у прозорому небі. Знову вагітна! Про народження. Як і останній раз, не було грошей, людина пішов, немає житла.

Тільки я не буду впадати для цього трюку. Я розповім дочку дати народження і дати дитину до дитячого будинку. Я не дівочий мій другий онук і чекаю моєї дочки, щоб залишити нас знову. Чи не вистачає мозку не вагітним? Давайте їм шукати інші рішення. Не потрібно забувати про своє життя!

Коли моя дочка чула це, вона лопала в сльози і сказала, що я був поганою матір'ю. Так само, як я можу порадити її взяти дитину до дитячого будинку? Що ще варто робити? Не потрібно іншого рота в домашніх умовах. Я ледве керована Лешка. Дитина піднялася її бабуся. Яка краса! Чи варто це зробити?

У будь-якому випадку дочка пішла додому. Я не подбаю, що чекає її, де вона подарує народження і жити. Це її вибір. Вона вже зробила один, коли вона кинула дитину на мамі і зникла. Я знову не переносить!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Я шкодую, що Ірина Федорівна знайшла себе в такій непростій ситуації. Є багато випробувань на її складі. Але міцна жінка справляється з ними. Вона не повинна постійно допомогти їй. Особливо коли мова йде про такі серйозні речі.

Можливо, дочка основного персонажа використовується тільки для використання її матері. Необхідно розірвати це нездивне коло. Ірина Федорівна зробила це, поставивши свою вагітну дочку з дверей. Ви повинні судити її. Що ви думаєте?