Я дізнався від нещасного випадку, що мій чоловік оплачував кредит протягом трьох років, і я був дуже розчарований.

Уявіть ситуацію. Ваше ім'я позичальник Я не сказав, що Через кілька років ви знайдете кредитну угоду і ви усвідомите, що всі ці гроші з сімейного бюджету були використані для оплати. Ти гонна змусить спусти?

Тамара знайшов себе в цій ситуації. Вона не розуміє, чому її чоловік обдурив на неї, але вона хоче дізнатися. Як дана історія закінчилася, читати далі в статті.

Останні три роки в нашій сім'ї тільки чоловік працює. Коли я віддав народженню дитини, він наполягає не поверненню до офісу до 3-го дня народження нашої дочки. Я не можу сказати, що нам було багато грошей, але загалом ми були дрібними.

Я завжди намагаюся зберегти гроші, тому що я розумію, що мій чоловік працює окремо. Я хочу, щоб повернутися до роботи і заробити гроші. Я ніколи не скаржав про бідність, але я не купила в багатства. Ми ніколи не пішли в будь-яку точку з Максимом на нашому медоні. Вони відразу почали економити гроші на квартиру. І коли вони переїхали, вони вирішили мати дитину. Вони завжди були незмінними у всьому світі.

Я довірив чоловіка сто відсотків. Від сімейного бюджету, якщо ви витрачаєте гроші на себе, то мудро. І я знаю, чому я це робив. Я мріяв, що дитина буде рости, і ми нарешті будемо йти на поїздку. Я хочу піти в море!

Але тепер я не можу уявити. Що я недавно провів перевірку документів і надійшло через деяку папку. Я знайшов кредитний договір на ім’я чоловіка.

Подарунок від мене, він позбавив кредит на велику суму грошей і в минулу пару років вдалося відшкодити його. Я перевірив всі дати, суми і був просто в ударі. Перш за все, чому б не Максим розповіли мене, що він вийшов кредит? Це так великий, теж. По-друге, чому йому потрібно стільки грошей?

Звісно, що ніч я сказав чоловіка, що нам потрібно говорити серйозно. Вона продемонструвала папку кредитного договору і вимагала пояснення. Очевидно, що Максим був дуже застарілим. Він сказав, що він отримав гроші, щоб допомогти матері. Вона стала дуже тарілкою і необхідні фінансові ресурси. В роботі необхідно багато грошей і реабілітації.

І мій чоловік не хочу сказати мені, тому що він знав, що я збираю, щоб одружитися. Ми не можемо оплатити кредит і все це. І тепер, що банк завершений, Максим сам хотів зізнатися всім мені, але просто не встиг.

Я був дуже відхилений, що Максим зробив так багато рішень без консультації. Я знаю, що багато життя батьків, але чому б не ви просто сказали мені? Я пам'ятаю, що мій мама-в-одному був дуже важко. Я відправлюсь до лікарні щодня, і я доставлю передачу. Але не скаже слово про кредит!

Своїй родині просто зберіг мене в темряві! І найцікавіше, що мама Максима здорова протягом тривалого часу. Крім того, вона навіть повернулася до роботи, але дати синові гроші не поспішає. Мій чоловік не запитує її.

Я не вірю, що Максим повинен сплатити за лікування матері. До того ж він має власну сім'ю і маленьку дитину. Весь цей час я був економним, але виявилося, що частина грошей просто пішов, щоб погашення кредиту! Я не знаю, як довірити чоловіка.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Довіра дуже важлива в будь-яких відносинах, особливо коли мова йде про шлюб і сім'ю. Максим не лікував дружині. Лиття часто є причиною розлучення. Хто знає, можливо, Тамара буде думати про це? Хочу вірити, що жінка виявить силу прощення коханої людини. Але ця історія повинна навчати дружин не лежати один одному. Вітаю?