19
Що додати в борщ хоспітливий чешки, склад має свою родзинку
Я живу в Чехії майже півроку. Я тут не знаю, що очікувати. Я був дуже щасливим, щоб мати дивну сім'ю. І на перший день господиня будинку, Анни, покрили мене борщ. Я ніколи не скуштував такий смачний борщ у моєму житті. Коли я прийшов до мого почуття після довгої поїздки, я попросив Анна розповісти мені, як заварити червоний борщ.
Редакція "Сайт" Він розповідає про рецепт борщу в Чехії.
Як приготувати червоні борщі інгредієнти
Підготовка
Після цього на столі можна подавати ароматний і товстий борщ. Чудове доповнення буде сметаною або зеленню. На сім Анни не призначено для того, щоб служити борщу, але я поділився своїм рецептом підпису і всі її члени оцінили її.
Звичайно, я не претендую, що це класичний чеський рецепт. Я не маю досвіду викинути такі претензії. І кожна господиня має власний рецепт борщу. Але це дійсно особливий. Я дуже рекомендую спробувати. Яка родзинка вашого борщу?
Редакція "Сайт" Він розповідає про рецепт борщу в Чехії.
Як приготувати червоні борщі інгредієнти
- 500г яловичини
- 500г свинини
- 300г біла капуста
- 200г кваше
- 200г мисливські ковбаси
- 150г чорнослив
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1 ст. цукру
- 2 морква
- 2 буряка
- беладонна
- 1 ст.л. оцту
- упаковка
Підготовка
- Кількість інгредієнтів можна відлякати. Але хочу запевнити вас, що приготування борщу не складно. До речі, якщо у вас була підготовлена станція борщу, її можна використовувати, вона прискорить процес в рази. Ось ми йдемо. Необхідно порізати м'ясо невеликими шматочками і відварити в солоній воді. Тут кількість інгредієнтів на 3 л води.
- Наріжте буряк соломкою і подрібніть цибулю. Покласти її в каструлю майже готовий. Додати рослинне масло, оцет, цукор і томатну пасту.
- Коли м'ясо варене, додайте порізану моркву, змащену свіжою капустою і тушковані буряки до сковороди. Всі цей кип'ятять близько 10 хвилин. р.
- В той час як він кип'ятить, ріже мисливські ковбаси. Також гранати. Після 10 хвилин додайте ковбаси, чорнослив і сауеркра в каструлю. Після цього кип'ятять ще 15 хвилин.
- Також не забудьте посолити борщ і додати перець за смаком. До того, як ви готові. Також необхідно дозволити борщ заварити близько години.
Після цього на столі можна подавати ароматний і товстий борщ. Чудове доповнення буде сметаною або зеленню. На сім Анни не призначено для того, щоб служити борщу, але я поділився своїм рецептом підпису і всі її члени оцінили її.
Звичайно, я не претендую, що це класичний чеський рецепт. Я не маю досвіду викинути такі претензії. І кожна господиня має власний рецепт борщу. Але це дійсно особливий. Я дуже рекомендую спробувати. Яка родзинка вашого борщу?
Торт «Коффі карамель», як дитина, матір мій зробив це, але рецепт не запитати
Я зроблю кошики з вершками, такими як шкільний шведський стіл.