Що додати в борщ хоспітливий чешки, склад має свою родзинку

Я живу в Чехії майже півроку. Я тут не знаю, що очікувати. Я був дуже щасливим, щоб мати дивну сім'ю. І на перший день господиня будинку, Анни, покрили мене борщ. Я ніколи не скуштував такий смачний борщ у моєму житті. Коли я прийшов до мого почуття після довгої поїздки, я попросив Анна розповісти мені, як заварити червоний борщ.

Редакція "Сайт" Він розповідає про рецепт борщу в Чехії.

Як приготувати червоні борщі інгредієнти
  • 500г яловичини
  • 500г свинини
  • 300г біла капуста
  • 200г кваше
  • 200г мисливські ковбаси
  • 150г чорнослив
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст. цукру
  • 2 морква
  • 2 буряка
  • беладонна
  • 1 ст.л. оцту
  • упаковка

Підготовка
  1. Кількість інгредієнтів можна відлякати. Але хочу запевнити вас, що приготування борщу не складно. До речі, якщо у вас була підготовлена станція борщу, її можна використовувати, вона прискорить процес в рази. Ось ми йдемо. Необхідно порізати м'ясо невеликими шматочками і відварити в солоній воді. Тут кількість інгредієнтів на 3 л води.

2. Наріжте буряк соломкою і подрібніть цибулю. Покласти її в каструлю майже готовий. Додати рослинне масло, оцет, цукор і томатну пасту.

3. Коли м'ясо варене, додайте порізану моркву, змащену свіжою капустою і тушковані буряки до сковороди. Всі цей кип'ятять близько 10 хвилин. р.

4. В той час як він кип'ятить, ріже мисливські ковбаси. Також гранати. Після 10 хвилин додайте ковбаси, чорнослив і сауеркра в каструлю. Після цього кип'ятять ще 15 хвилин.

5. Також не забудьте посолити борщ і додати перець за смаком. До того, як ви готові. Також необхідно дозволити борщ заварити близько години.

Після цього на столі можна подавати ароматний і товстий борщ. Чудове доповнення буде сметаною або зеленню. На сім Анни не призначено для того, щоб служити борщу, але я поділився своїм рецептом підпису і всі її члени оцінили її.

Звичайно, я не претендую, що це класичний чеський рецепт. Я не маю досвіду викинути такі претензії. І кожна господиня має власний рецепт борщу. Але це дійсно особливий. Я дуже рекомендую спробувати. Яка родзинка вашого борщу?