23
Без яєць і молока бабуся зуміла приготувати їжу, її рука досягає на додаток.
Моя бабуся часто варена. капуста-мейк Я з СРСР. Перш за все, це дуже бюджетний рецепт, оскільки він не має яєць або молока. По-друге, блюдо, хоча просто, але дуже смачно і сердечно. Я хотів повернутися до свого дитинства і бути на кухні моєї бабусі. О, що капустяний запах!
Не більше ностальгії - час варити!
Класичний лавковий торт з капустою готують без додавання яєць і молочних продуктів. Так страва прекрасно впишеться в раціон вегетаріанців, веганів і тих, хто дотримується строгої застібки. Щоб зробити цей торт, вам не потрібно мати ніяких спеціальних кулінарних навичок. Навіть самий недосвідчений господиня може впоратися з ним. Перевірити!
інгредієнти
Підготовка
Класичний лавковий торт з капустою: редакційна консультація Моя бабуся завжди змащує верхню капусту з водою, змішаною з цукром. Дуже незвичайний, але приємний смак. Ви можете подати його на будь-який час. Я любив їсти хліб з сметаною, просто зануривши ніжний шматок фаршу в неї.
Щоб бути чесним, я не великий вентилятор капусти. Але коли вариться в посуді, як це, рука досягає додаткового. Капуста дуже універсальна. Це не тільки про сирі овочі. Наприклад, сирний торт можна зробити разом з квашею. Рецепт поділився своїм колегою Богданом Стасюком.
Не забудьте, що є багато видів капусти. Наприклад, з зелених листя капусти можна також приготувати цікавий посуд. Шукайте рецепт соковитого торта за посиланням.
р.
І якщо ви не хочете, щоб мене не походили з тісто, у нас є прекрасна альтернатива для вас. Lazy lava-cabbage pie! Я впевнений, що вам сподобається. Якщо ви приготуєте щось з наших страв, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!
Не більше ностальгії - час варити!
Класичний лавковий торт з капустою готують без додавання яєць і молочних продуктів. Так страва прекрасно впишеться в раціон вегетаріанців, веганів і тих, хто дотримується строгої застібки. Щоб зробити цей торт, вам не потрібно мати ніяких спеціальних кулінарних навичок. Навіть самий недосвідчений господиня може впоратися з ним. Перевірити!
інгредієнти
- 350 мл води
- 30г цукру
- 400г пшеничного борошна
- 1 ч.л. солі
- 40 мл рослинної олії
- 250мл огірок брунь
- 7g сухих дріжджів
- 1 цибулина
- 500г капуста
Підготовка
- Спочатку ми подбаємо про озеро. Підігрів води до 40 градусів. Температура важлива, інакше дріжджі не можуть бути активовані. Але не можна перегрівати рідину. Додайте 25 грам цукру і дріжджів до води. Проведіть все і дайте мені стенд на 5 хвилин. Коли піна з'являється на поверхні, буде готова опара.
- Окремо просіяти борошно і додати 0,5 ч.л. солі до неї. Потім додайте в борошно парову і рослинну олію. Змішайте густе тісто прямо в чаші. Покрийте тісто чистим вафельним рушником і відправте чашу на тепле місце протягом 30 хвилин. В той же час ми зробимо начинку.
- Очистити і подрібнити цибулю. Також дрібно впишуться капуста. Поставте цибулю на середньому вогні до золотистого. Потім додайте капусту до неї і варіть ще 10 хвилин, перемішуючи начинку час від часу.
- Потім залийте огірок в капусту, додайте залишився цукор і сіль. Обкладинка сковороди з кришкою і тушкою для ще 10 хвилин на середньому вогні. Далі зніміть кришку, знизіть вогонь і виділяючи суміш до повного випаровування рідини. Дозвольте начинці трохи охолонути, перш ніж пікірувати тістечка.
- Тепла духовка до 180 градусів. Форма для випічки покрита пергаментом, яка краще додатково змащувати маслом. Залийте половину тесту в форму і вирівняйте її по всій поверхні. Потім покладіть начинку зверху тісто і залийте залишилися тісто. Розподіліть його рівномірно, щоб він повністю покриває начинку.
- Випікайте торт на 60 хвилин при 180 градусах. Але орієнтуватися на вашу духовку. Перед подачею торт повинен трохи охолонути.
Класичний лавковий торт з капустою: редакційна консультація Моя бабуся завжди змащує верхню капусту з водою, змішаною з цукром. Дуже незвичайний, але приємний смак. Ви можете подати його на будь-який час. Я любив їсти хліб з сметаною, просто зануривши ніжний шматок фаршу в неї.
Щоб бути чесним, я не великий вентилятор капусти. Але коли вариться в посуді, як це, рука досягає додаткового. Капуста дуже універсальна. Це не тільки про сирі овочі. Наприклад, сирний торт можна зробити разом з квашею. Рецепт поділився своїм колегою Богданом Стасюком.
Не забудьте, що є багато видів капусти. Наприклад, з зелених листя капусти можна також приготувати цікавий посуд. Шукайте рецепт соковитого торта за посиланням.
р.
І якщо ви не хочете, щоб мене не походили з тісто, у нас є прекрасна альтернатива для вас. Lazy lava-cabbage pie! Я впевнений, що вам сподобається. Якщо ви приготуєте щось з наших страв, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!
5 листопада я готую заздалегідь, щоб запам'ятати всіх своїх однодумців.
Любовний гороскоп на 2023 для всіх знаків зодіаку