Без яєць і молока бабуся зуміла приготувати їжу, її рука досягає на додаток.

Моя бабуся часто варена. капуста-мейк Я з СРСР. Перш за все, це дуже бюджетний рецепт, оскільки він не має яєць або молока. По-друге, блюдо, хоча просто, але дуже смачно і сердечно. Я хотів повернутися до свого дитинства і бути на кухні моєї бабусі. О, що капустяний запах!

Не більше ностальгії - час варити!

Класичний лавковий торт з капустою готують без додавання яєць і молочних продуктів. Так страва прекрасно впишеться в раціон вегетаріанців, веганів і тих, хто дотримується строгої застібки. Щоб зробити цей торт, вам не потрібно мати ніяких спеціальних кулінарних навичок. Навіть самий недосвідчений господиня може впоратися з ним. Перевірити!

інгредієнти
  • 350 мл води
  • 30г цукру
  • 400г пшеничного борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 40 мл рослинної олії
  • 250мл огірок брунь
  • 7g сухих дріжджів
  • 1 цибулина
  • 500г капуста

Підготовка
  1. Спочатку ми подбаємо про озеро. Підігрів води до 40 градусів. Температура важлива, інакше дріжджі не можуть бути активовані. Але не можна перегрівати рідину. Додайте 25 грам цукру і дріжджів до води. Проведіть все і дайте мені стенд на 5 хвилин. Коли піна з'являється на поверхні, буде готова опара.

2. Окремо просіяти борошно і додати 0,5 ч.л. солі до неї. Потім додайте в борошно парову і рослинну олію. Змішайте густе тісто прямо в чаші. Покрийте тісто чистим вафельним рушником і відправте чашу на тепле місце протягом 30 хвилин. В той же час ми зробимо начинку.
  3. Очистити і подрібнити цибулю. Також дрібно впишуться капуста. Поставте цибулю на середньому вогні до золотистого. Потім додайте капусту до неї і варіть ще 10 хвилин, перемішуючи начинку час від часу.

4. Потім залийте огірок в капусту, додайте залишився цукор і сіль. Обкладинка сковороди з кришкою і тушкою для ще 10 хвилин на середньому вогні. Далі зніміть кришку, знизіть вогонь і виділяючи суміш до повного випаровування рідини. Дозвольте начинці трохи охолонути, перш ніж пікірувати тістечка.
  5. Тепла духовка до 180 градусів. Форма для випічки покрита пергаментом, яка краще додатково змащувати маслом. Залийте половину тесту в форму і вирівняйте її по всій поверхні. Потім покладіть начинку зверху тісто і залийте залишилися тісто. Розподіліть його рівномірно, щоб він повністю покриває начинку.
  6. Випікайте торт на 60 хвилин при 180 градусах. Але орієнтуватися на вашу духовку. Перед подачею торт повинен трохи охолонути.

Класичний лавковий торт з капустою: редакційна консультація Моя бабуся завжди змащує верхню капусту з водою, змішаною з цукром. Дуже незвичайний, але приємний смак. Ви можете подати його на будь-який час. Я любив їсти хліб з сметаною, просто зануривши ніжний шматок фаршу в неї.

Щоб бути чесним, я не великий вентилятор капусти. Але коли вариться в посуді, як це, рука досягає додаткового. Капуста дуже універсальна. Це не тільки про сирі овочі. Наприклад, сирний торт можна зробити разом з квашею. Рецепт поділився своїм колегою Богданом Стасюком.

Не забудьте, що є багато видів капусти. Наприклад, з зелених листя капусти можна також приготувати цікавий посуд. Шукайте рецепт соковитого торта за посиланням.

р.

І якщо ви не хочете, щоб мене не походили з тісто, у нас є прекрасна альтернатива для вас. Lazy lava-cabbage pie! Я впевнений, що вам сподобається. Якщо ви приготуєте щось з наших страв, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!