30
Sauerkraut хрусткий і соковитий в банці
Сауерк. капуста І соковитий в банці мій стратегічний запас вітамінів в холодну пору року. У мене є рецепт, який більше 30 років і ніколи не дав мені вниз. Капуста виходить соковито, як на ринку на Бабцях. До речі, згідно з тим же принципом, kvass kale і Євгеном Клопотенко (подається на сайті). Я люблю свої рецепти!
Сьогодні видання. "Сайт" Це буде відмінним способом поділитися як кицька на зиму. Смачні як базар!
Сauerkraut хрусткий і соковитий в банці Інгредієнтів для 3-літрової баночки
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, які дні, щоб присвятити капусти закваска. Уроки місячного календаря!
Sauerkraut хрусткий і соковитий в банці стане вашим wand-relief, коли потрібно доповнювати стіл смачні будь-який гарнір або м'ясо. Ця капуста зберігається на балконі до літа, хоча вона не триває довго в моєму будинку. Це дійсно добре. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Це буде відмінним способом поділитися як кицька на зиму. Смачні як базар!
Сauerkraut хрусткий і соковитий в банці Інгредієнтів для 3-літрової баночки
- 1.5 л води
- 2–2,5 кг капусти
- 1 морква
- 2 ст.л. солі
- 3 лаврові листки
Підготовка
- Перша порада: капуста краще вибрати Зимова грай Такі собаки мають велику концентрацію цукру, а їх листя щільні і щільні. Вимийте капусту, видаліть тверді верхні листи, видаліть серцевину.
р. - Промийте моркву, очистіть їх і натирайте на тертці. Наріжте капусту на пів або чверть і тонко приклейте ніж одну частину, а другий краще натерти на тертці. Використовуйте спеціальну терку для капусти, після чого не потрібно буде контролювати його розмір.
- Змішайте капусту і моркву, додайте лаврові листя. Поставте овочі в чисту скляну баночку, добре вимийте їх так, щоб не було порожнечі. р.
- У окремому контейнері змішайте 1,5 л окропу з сіллю. Сіль необхідно розчинити в воді. Моя бабуся також радить додати столову ложку (зверхом) меду в цю суміш. Нехай рум'яна охолоне, а потім залити капусту. Поставте баночку капусти в глибоку миску. Це потрібно зробити, якщо бринза починає витікати. Поставте баню з капусти краще біля плити або будь-якого іншого теплого місця. Покрийте баночку з кришкою з отворами або марлею так, щоб капуста «дихає».
- На наступний день капуста повинна бути пророщена дерев'яною тонкою паличкою або шпаклівкою. Завдяки цій дії ми розширимо повітря від банку, яка створюється під час бродіння. Піна, яка утворює на поверхні бринзи, також повинна бути видалена до процесу бродіння.
- Ви можете спробувати капусту протягом 24 годин, і він буде повністю готовий протягом 3 днів. Ви можете зберігати в холодильнику під кришкою. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, які дні, щоб присвятити капусти закваска. Уроки місячного календаря!
Sauerkraut хрусткий і соковитий в банці стане вашим wand-relief, коли потрібно доповнювати стіл смачні будь-який гарнір або м'ясо. Ця капуста зберігається на балконі до літа, хоча вона не триває довго в моєму будинку. Це дійсно добре. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Я заборона мою маму, щоб повісити чоловіка на 55, вона повинна допомогти мені з онуками.
Як коричневі яйця розрізняються з білих яєць, я оберіть більш цінний продукт для дітей.