А мудра господиня розповіла мені, як випікати сумки так, щоб начинка не витікала з них.

Підготовка сумок з начинкою не так складно. Але набагато складніше зробити його так, щоб вона не витікає при випіканні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щоб уникнути цього, потрібно знати пару важливих речей.

А мудра господиня розповіла мені, як випікати сумки так, щоб начинка не витікала з них.

Редакція "Сайт" Я збираю для вас найкращі поради, які допоможуть випікати ідеальну сумку. Всі начинки будуть залишатися всередині!

Ми не знаємо про вас, але сумки – наші улюблені випічка. Але потрібно вгадати з начинкою. Якщо ви кладете занадто мало, його буде висихати. Вам все ще потрібно зробити, щоб начинка не витікає і не спалюється. Є кілька життів хакі для цього. Нехай це прямо. Також в кінці статті ми поділимося з вами відмінним рецептом сумок з дріжджового тіста.

Є два способи збереження фаршу всередині. Першим є формування сумок. Що це таке? Необхідно перекручувати їх так, щоб начинка не мала шанс залишити тісто. Коли ви кладете начинку, спочатку потрібно обмотати краю, а тільки потім перекручувати. Так закрита сумочка. Дуже важливо після першого повороту натиснути тісто щільно, щоб вона стала сліпою. Тоді нічого не буде витікати.

Це може бути так важко, щоб з'ясувати його. Так само легко розібратися. У цьому відео господиня показує саме те, як скласти сумочки.

про:blank

Наступний наконечник - права начинка. Якщо у вас є рідке варення, ви не можете зберігати його всередині. Тому потрібно вибрати товсту вівелю. Якщо вона не здавалася занадто щільна, домогосподарки радять додавати пару секретних інгредієнтів всередині. Наприклад, повідло можна змішати з крохмалем або крупою. Він займає трохи, просто зробити консистенцію затяжкою.

Деякі господині радять додавати половину склянки подрібнених горіхів. Це буде смачно і начинка не буде витікати. Хоча це змінює смак, він не підходить для всіх. Також рекомендується додати одне яйце до начинки і перемішати. Це допоможе начинки разом.

Якщо ви зробите правильну начинку і правильно скрутіть сумки, ви отримаєте чудовий результат. Але ви також збираєтеся мати хороший рецепт, який ми хочемо поділитися з вами.

Ягідні сумки з начинкою Інгредієнти
  • 1 ст.л. молока
  • 4 ст.л. масла
  • 2.5 ст. борошна
  • 2 ст. цукру
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. сухих дріжджів
  • 10г ванільний цукор

Підготовка
  1. Робимо тісто. Для цього прогрійте молоко, додайте цукор, ваніль, сіль і дріжджі до неї. Стирати до повного розчинення. Потім додайте половину борошна, перемішайте і залиште на годину. Коли тісто піднімається, додайте решту борошна і розтоплений вершкове масло. Перемішайте тісто і залиште його вгору. Після того, як тісто піднімається двічі, розділяючи його на дві частини. Розгорніть тісто по колу і розділіть на парні трикутники. А мудра господиня розповіла мені, як випікати сумки так, щоб начинка не витікала з них.

2. У центрі кожного трикутника кладемо начинку і розгортаємо мішки. Bake протягом 20 хвилин при 180 градусах. Сумки готові! А мудра господиня розповіла мені, як випікати сумки так, щоб начинка не витікала з них.

Ми сподіваємося, що всі ці поради та перевірені рецепти допоможуть вам випікати тільки досконалі сумки. Начинка не відійде, а тісто буде пишним і смачним. Гарне приготування!