Прогулка на замовлення (18 фото)

Парові локомотиви екзотичні зараз. За винятком музеїв і невеликої кількості визначних пам'яток, історичні поїзди не знайдені в будь-якому місці. Вони були замінені більш потужними, економічно вигідними локомотиви.
Але в історії залізниць, можливо, не було іншого типу локомотивів, тому ефектно і красиво.

Автори

У листопаді пройшов прогулянку на Малому Кільце залізниці на Л-2344 локомотивів. Рано вранці я прийшов до київського залізничного вокзалу, де вже стояли парові локомотиви. Природно, він оточений натовпом фотографів з DSLR, милбоксами та телефоном. Дуже важко зніматися, щоб люди не потрапили в кадр.
Габаритний зображення

Допомога:

локомотивів Л. С. Лебедянського та виробництва з 1945 по 1955 рр. Це один з найпопулярніших радянських локомотивів. Серед залізничних працівників та любителів залізниць, локомотивів Л дали прізви «Лебедянка» та «Сван».

До локомотивів приєдналися тільки один автомобіль:

Двигун L-2344:

Наш поїзд має номер маршруту, ім'я та час відправлення:
р.

Вранці дуже красиві:

Моторні манжети, шезки. Він живе:
575175

Його механізми можна побачити за години:

Пшх.

Стейк в тендері:

На станції Черкізово виявилося, що наша подорож є великим файлом : Виявилося, що локомотиви, проїжджаючи від станції 200 метрів, зламали. Ми взяли все це, як очікуємо маршруту, але по суті, до нас привозили тепловоз, і ми пішли під його тягу:

Робочий чоловік:
р.

На локомотивів, але не вдалося. І для поїздки в зворотному напрямку ми були оснащені іншим тепловозом:

Ремонт:
р.

З якоїсь причини спочатку локомотиви повернулися до поїзда. Отже, один автомобіль з локомотивів перетягував два шунтування ХМЕЗ:

Тексти пісень, а це означає: Це сором'язлива, але нічого ви не можете зробити. Ми завантажуємо і вирушаємо до Угрецької. Я не збирав фотографії, бо нічого не знімати на ходу:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное