Повага спілкування з людьми старшого вікуДуже важливо, коли мова йде про маму. Якщо це не так, щоб побудувати гармонійні сімейні відносини навряд чи вдасться. Але Катя, героїня нашої історії сьогодні, не піклується про всіх. Вона є мігрантом, який успішно одружився в середині важкого часу. Вона тепер живе в столиці з чоловіком і матір'ю. Але вона хоче жити своїми правилами.
Катерина Петровна не задоволена цим розвитком подій. Чи знайдемо спільну мову з дочкою-в-правом, читайте далі в статті.
Мій син - 28 років цього року. Він все ще живе з мною, хоча він був час для нього, щоб одружитися. Я ніколи не потрапив до свого особистого життя. Ну, він хоче бути холостим - його право. І жити з ним не так погано. Після того, як я довго був пропущений, і крім Toli, я не маю іншого.
Я можу потрапити в голову і сказати, що хочу онуків. Але я не те, що людина. Сім'я і діти - вибір всіх. За останні пару місяців мій син не сам. Він був часто від дому, і загальний він виглядав щасливіше, ніж звичайний.
Дівчина була там, я думав. Ви не були! Одного разу мій син запросив мене до ресторану. Я прошу, це перший раз. Я не думаю, що мій день народження приходить найближчим часом. Як я відчував, що Tolia познайомить мене до своєї молодої жінки. Що сталося.
Дуже гарна дівчина чекала на столі. Вона виглядала молодшим, ніж мій син. Вимкнено скидання. Назва Катя, спочатку з Одеси. Я дуже сподобалося дівчину назовні. Але коли вона відкрила її рот, я хотів бути додому. Про неї, якби не було ніякого способу.
Але найгірше те, що мій Толя поінформував мене, що він збирається маррі Катя. Так, 2 тижні тому, вони одружилися. І ми почали жити разом, звичайно. Моя сина відмовилася від оренди квартири. Чому, якщо в будинку є стільки номерів?
Я не суперечила сина. Я боявся, він коли-небудь залишить мене. Що робити без нього? Я був сподіватися, що ми можемо зв'язатися з моїм дочкою. Я не знаю, що вона дійсно була. Але виявилося, що повага в спілкуванні з страшними людьми відчужається до неї.
У своїй квартирі Катя почала завантажувати ліцензію. Вона не схожа на мій приготування. Це занадто жир, він знову обсмажений. Для сніданку ви бачите, вона повинна служити граноли з йогуртом або вівсяною плодами. І один день вона розмовляла про деякі шия. Або деякі? Пошкоджено, що шия! Це перший раз я почув його.
В цілому спілкування з дочкою-в-правом не приклеїли. Вона не хоче чистити квартиру, вона не хоче допомогти на кухні. вона королеви, вона повинна бути подається. Але я не хочу робити це! І Катя ніколи не зупиняється на мене. Розкажіть, що робити, куди піти. Я відчуваю, що вона збирається жити з власної квартири!
Найцікавіше, що мама Катя не схожа на це. Я тільки побачила її раз на весілля. І я дуже сподобалося її. Я відвідав нас нещодавно. Я думав, що моя донька-в-права буде по-різному. Але це не було! Katya почав розповісти мені, скільки цукру її мати покласти в її чай. А потім я сказав їм, щоб зробити їх щось смачним.
Я втомився від неї! Я не можу зробити це ставлення до будь-якого. Але я не можу сказати мій дочка-все. Тексти пісень, а це означає: Я боїться, вона залишить сина мій. Вибачте, що жіноча увага і любов. Що ми робимо?
Ще одна історія, яка доводить, що нові дружини повинні жити окремо від їхніх батьків. Єкатерина Петровна повинна поговорити з сином і попросити його рухатися. Інакше ця проблема не вирішить.
Жінки також повинні вчитися захищати свої кордони. Після всього, в будинку є тільки одна домогосподарка, і це явно не Катя. Вітаю?