Брайліант Дайа взяв участь у концерті Гребенщика в Ізраїлі, а також глядачі зіграють співачки

Але Борисівна стала однією з найбільш обговорюваних людей цього року. Кожен зацікавився, куди поїхали Пугачева, що сталося до свого дому, що їхня творча сім'я буде робити зараз. Відправлення з країни бентежить до Даи всі види шанувальників і капелюхів. Сьогодні ми будемо говорити про останній випуск блискучої Алли Борисовни.

Р

Редакція "Сайт" Вона говорить мені, де Пугачєва і що вона робить.

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато російських поп-зірок залишили рідну країну. Вони не погоджуються з урядом і урядом. Серед них був улюблений Діду. У лютому Алла Борисівна з чоловіком та дітьми, що залишилися для Ізраїлю.

Відправка сім’ї з РФ була підставою для обговорення. Багато шанувальників називають їх транзисторами. Але є ті, хто поважає співачки цього акту. Здається, що сім'я починає жити на святій землі. Діти Галкіна та Пугачева вже почали відвідувати місцеву школу.

171361

Багато інших зірок, які не згодні з режимом, також переїхали до Ізраїлю. На ній є багато концертів. І Алла Борисівна активно відвідує їх. Наприклад, нещодавно взяв участь у концерті Земфіра в Тель-Авіві.

Наступним відділенням для Дая стала концерт Бориса Гребенщикова. Аудиторія весело та тепло вітає Алла Борисівна. Навчався і привітав аудиторію. А також поділився відео концертом в Instagram. Тут сидить у залі і насолоджується виставою.

3610Р. 4200Р.

Вболівальники відзначили, що Алла Борисівна виглядала дуже стильним і свіжим. Новий образ приємно всім. Вона вибрала класичний костюм і в'язане волосся для концерту. Вона має низький профіль. Варто сказати, що після руху Пугачов дійсно виглядає молодше.

Хіпки залишають сердитися коментарями і продовжують обговорювати там, де Пугачева пішла і чому вона збирається жити там. Вона звинуватила про те, що її країна і майже всі її гріхи. Однак митець не звертає увагу на це і просто звикає до нового життя за кордоном.

Що ви думаєте про Алла Борисівна, залишаючи країну?