Приклад, який опанує тільки людей з високим рівнем інтелекту, як Елон Муск

Якщо ви сидите тихо, всі уроки під низьким столом, є надія, що без соусу ви повернете додому! Якщо ви знаходилися в чорному картоні під час класу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо вирішити зараз. класний без курки, для задоволення. Отримайте свою каву, пряники і починайте. Цей шкільний приклад тільки простий, тільки вибір декількох розумних людей може вирішити його. Фокус.

Чи можна ви прийняти рішення? Пишіть свої думки на аркуші паперу, щоб ви не плуталися. Це шкільне рівняння має 2 рішення.

Цікаві задачі з математики Приклад No1
  1. Додати 1 + 4 = 5.
  2. Наприклад, додайте 2 + 5 до попередньої суми, і ви отримаєте 12.
  3. Додати 3 + 6 = 9, додати до попередньої суми 12 + 9 = 21.
  4. Я! Ми практично там. Додати 8 + 11 = 19. Додати до суми в останній рядок 19 + 21 = 40.
  5. Відповідь 40!

Рішення на прикладі 2
  1. Переходимо до результату трохи по-різному: 1 + (4 х 1) = 5.
  2. В цьому випадку: 2 + (2 х 5) = 12.
  3. Тепер додайте: 3 + (3 x 6) = 21.
  4. Додати 8 + (8 х 11) = 96.

Поділитися в коментарях, як ви змогли встановити приклад! Я раджу перемістити мозок трохи більше. Відчуйте силу ваших математичних навичок! Я пишаю тебе, дорогій другі.

Як правильно відповісти 12! Чи можна це зробити? У коментарях розкажіть, що плутати вас під час прийняття рішення. Почати свою наступну місію!

Дід і множити перший! Ось рішення в нашому прекрасному прикладі: 8 + 2 + 4 = 14. Ось 1 зліва. Я знаю!

Ми завжди робимо речі в дужках. Так розчин очевидний! 8 ÷ 4 × 2 = 2 × 2 = 4.

У нас є багато цікавих завдань. Я хочу, щоб ви отримали успіх у всіх ваших справах, дякую вам за перебування з нами!