Мати-в-права мука з Греції і показали, як варити квасолю без замочування в пару хвилин

Щоб варити квасолю і не витрачати на неї багато часу, її необхідно попередньо замочити. До речі, це не перший і не єдина причина, чому потрібно це зробити. Але це не зараз. Політ з замочуванням, як не всі домогосподарки – це факт. Як виявилося, цей етап можна пропустити, якщо, наприклад, термінове приготування червоної борщу на ставках. Я хочу розповісти вам сьогодні. Як швидко варити квасолю без замочуванняй

По-перше, з'ясуйте, чому квасоля замочується на всіх. По-перше, це повинно бути зроблено з усіма квасолями. Наприклад, з хіппою, ленти, горох, пюре та інших видів. По-друге, вони роблять це не тільки для того, щоб продукт варився швидше.

Всі бобові, цільні зерна, горіхи та насіння містять фітичну кислоту. Ця речовина запобігає всім поживним речовинам, які знаходяться в цих продуктах, зазвичай поглинаються в організмі людини. Коли ми замочуємо ці продукти (вже через ніч), виробляється фермент фітази. Поламає фітичну кислоту.

До речі, завдяки наявності фітильної кислоти в бобових бобових, шлунок може набрякати. Тому, замочуючи ці продукти також варто уникати цього. Я завжди роблю це, тому що я не їсть тваринних продуктів, і бобові є одним з основних джерел білка. Якщо ви не замочуєте їх, протеїн значно погіршиться.

Як прискорити процес приготування квасолі я розумію, що не завжди можна замочити квасолю вчасно. Звичайно, він ідеально підходить для того, щоб вже були заготовки в морозильній камері. Я варю багато квасолею відразу, а потім просто запакуйте її в контейнери і відправте її в морозильну камеру.

Якщо ви не могли турбуватися про це заздалегідь, і немає часу для замочування квасолею, зловіть вибір життєвих рубок. Далі я розповість вам, як швидко варити квасолю тут і зараз.

1. Перший метод дуже простий, але ефективний. Вимийте квасолю і залийте їх холодною водою. Брудні бобові бобові в сотейнику перед кип'ятінням на середньому вогні. Потім залити воду і залити квасолю знову холодною водою. Повторити це до тих пір, поки воно м'яке. Безкоштовно!

2. Для прискорення варіння квасолі допоможе випікання соди. Залийте квасолю водою і додайте щіпку цього продукту до сауте. На завершальному етапі приготування додайте сік лимона до квасолею. Необхідно нейтралізувати ефект соди. Потім залийте квасолю і сіллю за смаком.
  3. Також перед початком варіння можна додати трохи сухих аркушів водоростей або інших водоростей до квасолею. Завдяки їм квасоля варена всього за 40 хвилин. Однак норі може змінити смак квасолею.

4. На найвищій потужності можна варити боби без замочування в мікрохвильовці. Для цього бобові необхідно залити холодною водою і покласти чашу в мікрохвильовці 10 хвилин. Потім слід витягти, перемішувати бобові бобові, посолити і повернути ще 10-15 хвилин. Якщо ви спробуєте цей метод, напишіть в коментарях, які ви досягали успіху.
  5. І можна також прискорити процес приготування квасолі за допомогою напірної плити або мультиварки. Але квасоля необхідно засолити перед рук. Зручна кухня для всіх випадків!

Як швидко варити квасолю: редакційна порада Боби є відмінним джерелом білка, заліза, клітковини, вітамінів групи В, Е, ПП, цинк, мідь, калій, йодіна, сірки та магнію. Якщо ваш раціон ще не має цього чудового продукту, вам потрібно терміново виправити це непорозуміння! Особливо з тих пір, як є багато варіантів для страв з ним.

Тут, наприклад, чудовий рецепт смачного супу з білими квасолями від мого колеги Екатерини Воронина. А потім ви дізнаєтеся, як приготувати поживний салат з печінкою і квасолею.

По-справжньому зимовий салат з квасолею і консервованими огірками був підготовлений колегою Миколою Ладуба. Переглянути посилання на матеріал. І якщо ви готові більше, радимо дізнатися, як зберегти квасолю в домашніх умовах.

Розкажіть мені, чи можна їсти квасолю? Як приготувати його?