Вона приховала всі гроші під її старим ліжком, не знаючи, що її родичі здатні.

«Я мріяв додому, бо я одружився. І тільки тепер, коли я вийшов 55, я нарешті вирішив! – радіє нашому читачеві Люда. Але на шляху висівки жінка була одна велика проблема. Збереження грошей, щоб купити будинок почав розтопити. Хто несе відповідальність за злочин і чи може жінка її вирішити, читати далі в статті.

Я одружився рано, коли він був приступним до думки про мій будинок. Вона жив з чоловіком протягом 15 років. У нас є два красивих синів. Я хотів би краще життя для них, тому я вирішив, що коли вони зростали, я буду йти на роботу в Італії.

Я не думав про країну. У Італії, у мене є тітка, вона отримала мене, а потім отримав мені роботу. Коли я сказав чоловіка про мої плани, він тільки перекручував його пальцем в храмі. Він ніколи не робив цього себе. Я вирішив прийняти шанс.

Я отримав всі гроші. Я завжди зберігав гроші, думаючи про майбутнє. Вона тільки відправила невеликі програми додому. Я знаю, що це важко для мене. Але мій чоловік був заробітком, тому сім'я не була бідною.

сини виросли і одружилися. І я нарешті змогла використовувати мої заощадження, щоб купити кожну з них квартиру. Я відчув, як я працюю всі ці роки. Після того, як мій мати-в-право, І нещодавно мій чоловік пішов. Коронавірус не доступний нікому.

Я відчув так сумний, тому що ми ледь бачили один одного в цей час. Але сини кажуть, що він бачив леді багато пізно. Я не слава Вова, так багато років без жінки жити. Чи може земля на ньому відпочивати!

Я пішов додому і відразу продаю квартиру, що жив у нас багато років з чоловіком і матір'ю. Погані спогади підключають мене до неї. Я не люблю чоловіка дуже багато. Вона була затребуваною жінкою, постійно даючи неспокійну консультацію, критикуючи мене.

Я мріяв додому, бо я одружився. І це було тільки зараз, коли я виповнив 55, що я нарешті вирішив! Вона розповіла про те, що сини її. А дочки-в-прави не були щасливі з цими новинами. Я почав дивувати, чому мені потрібен весь будинок.

Я був хворим. Я вже багато років, і майже все пішло в житло, вони живуть. Я вирішив жити для себе. І я не можу зробити це? Це просто не ярмарок.

В цілому я не слухав себе. Я забрав всі гроші, які я мав і приховав її в старе ліжко моєї матері в селі. Зараз я живу з її тимчасовою. Я тільки сказав один юнець секрету. Що відбувається перед тимчасом?

Я хочу, щоб я не був. Минулого тижня я вирішив мати сімейну ніч. Він назвав всю родину в село. Мої сини приходили з дружинами, і приготували вечерю. Моя мама стара, але вона також допомогла на кухні.

І все було просто дрібно, якщо не одне. Я вже шукаю варіанти заміського будинку. Не потрібно багато, я хочу невелику ділянку. Я зустрівся з ріелтором, погодився подивитися на пару варіантів. Звичайно, ви повинні платити за це теж. Тепер сир вільний тільки в мишці.

І пішов під ліжком, щоб отримати гроші. Я бачу, що не відчуває себе, як щось відсутній. Я починаю розраховувати і усвідомити, що сума неправильна. Шоктей! Я знала, що я приховав гроші там. Я не скажу мами про це. Не пам'ятаю!

р.

Тепер я не знаю, що робити. Чи говорить син доньки, і вона вирішила спокійно кишеню трохи грошей? Я не знаю, як говорити про сина. Невірно! Я так плутаний, принаймні сидить і крі. Що це таке?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? По відношенню до родичів не означає, що кожен з них може бути довірений сто відсотків. Тим не менш, це зрозуміло, що Людмила практично не має зв'язку з дочкою-в-завданням, адже вона проживала протягом багатьох років. Я не знаю, як вона збирається вирішити цю проблему, але мені потрібно поговорити з сином і дружиною якомога швидше. Що ви думаєте?