Я зароблю 800 євро, 500 з яких я даю до моєї наймолодшої дочки, 50 я відправляю до мого найстарішого, я помітив одну річ.

Для кого матеріальна допомога дітям стає сенсом життя. Діти можуть бути дорослими, але батьки продовжують працювати, щоб забезпечити їх майбутнє. Не зайдемо в питання, чи є це правильна стратегія. Кожен вирішує себе. А ми розповімо вам історію нашої героїні, яка була в цій ситуації.

Я зароблю 800 євро, 500 з яких я даю до моєї наймолодшої дочки, 50 я відправляю до мого найстарішого, я помітив одну річ.

Редакція "Сайт" Відповідає історію, залишаючи сумніви героїні на Вашій виставці.

Вже понад 10 років звідти за кордон. Я не ходив за гарне життя, але щоб заробити гроші і допомогти моїм дочкам. Зараз вони вирощуються, але три з нас в світі. Батько вирішив жити за себе і не допомагає фінансово. Коли вони одружилися, я пішов, щоб заробити гроші.

Я повинен сказати, що мій найстаріший дочок був дуже щасливий. Вона одружилася. Її чоловік робить гідне життя. У готелі є квартира і автомобіль. Моя Маринка не ходила на роботу. Вона просто любить робити те, що вона робить. Він живе, як Христос в босом.

Але мій молодий дочка Гала не так щасливий. вона має чоловіка, вона має душу. Але вони мешкали в будинку. Він був великим будинком, вони мали власний номер. Але кухня поширена, тому що мама-в-завжди постійно розповіла їй, як погана вона була. Я жив з матір'ю і знаю, що це. Тож я вирішив допомогти мені молодшій дочці.

За перші п'ять років я врятував кожну копійку. Я працюю з ранку до ночі, щоб заощадити гроші. І врятував гідну суму. Коли я повернувся, я купила свою юну дочку квартиру. У гарному районі, близькому до школи, тому діти можуть ходити близько. Вони мали три дітей протягом багатьох років. Не новий будинок, звичайно, але будинок не старий.

Після цього будинок повинен бути відновлений, меблі оновлена. Так за рік я подарував йому всі гроші. З тих пір я був жити так: Я отримую 800 євро, 500 з яких я відразу відправляю до моєї молодшої дочки. Я відправляю 50 більше до мого старшого, тому вона не думає, що вона повністю забута. Я зроблю все для життя.

І я не скаржаю, ні. Що я працюю. Тексти пісень, а це означає: Є одне, що мене турбує. Як дитина, мої дівчата дуже доброзичливі, завжди стояв один одному. Але тепер вони припинили спілкування. Я попросив Марина, як Галя була, тому вона спонтанна, кажучи, я не знаю, зателефонуйте їй і попросіть її. Вони живуть в одному місті, але не спілкуються взагалі. Я не знаю, що це таке. Може бути я зробив щось неправильно?

Ми вважаємо, що це може бути багато причин. Жінка повинна обговорити це з дочкою. Можливо, старша сестра нещастя з чим менше вона отримує від матері. Незважаючи на те, що сестри можуть стати різними людьми і більше не знайти спільних інтересів. Це теж буває, навіть між людьми. Я думаю, що жінка повинна піклуватися про себе першим. Фінансова допомога дітям хороша, але потрібно думати про себе.

Що ви думаєте про це?