Мій чоловік контролює всі мої витрати, Я даю йому копійку.

Економія сімейного бюджету до Це корисно. Але в все і завжди потрібно знати мірку. Галя розуміє це, але вона не може нічого робити з чоловіком. Він бере всю зарплату, контролює всі витрати і переконає, що жінка не витрачає зайву копійку. Яким чином жити з життєздатним чоловіком, читати далі в статті.

8401820

Коли мій чоловік запропонував мені, ми не говорили про гроші. Я просто одружений чоловіка коханий, не знаю, що чекає мене поруч. Любив його. Але в домашніх умовах Діма виявився дуже важкою людиною. Це особливо вірно в розподіл зароблених грошей. «Збереження сімейного бюджету – основа всіх основ!» – мій чоловік любив повторювати.

Я повинен сказати, що він заробляється належним чином. Я не можу скаржатись на заробітну плату. Тим не менш, проблема полягає в тому, що Dima приймає всі мої Paycheck. Це єдиний, хто контролює, як ми витрачаємо наші гроші. Чоловік контролює кожну копійку в прямому сенсі слова.

Я пам'ятаю мене, щоб дати мені неправильну зміну при оформленні замовлення, оскільки це повинно бути більше пені. І коли я сказав, що іноді касіри не дають їм, бо вони не в касовому реєстрі, він зробив скандал. Чому я даю магазини, щоб мене?

Зберігати на все. Я збираюся працювати в лотках, а наші колеги занурилися в кафе. Діма вважає, що це недбалість і непотрібні відходи грошей. Обід можна приготувати заздалегідь в домашніх умовах. Я відчуваю себе білою стрілкою в офісі. На обідній час я сидю самостійно і кинув свою їжу.

Я не можу виїхати і купити будь-який. Я просто не маю ніяких грошей. Мій чоловік і я зустрію разом. Він завжди сплачує. І якщо я повинен бігти в магазин біля будинку, я запитаю його за гроші на щось конкретне, то я даю йому перевірити, щоб він міг перевірити все.

Я пишу це і я не вірю себе: чому я переносить це? Не довіряє дружині. Я спробував говорити до Dima. Він вважає, що ми можемо зберегти для щасливого віку. Яка точка, якщо ви повинні обмежити себе рештою часу?

Тим не менш, Dima не вважає цього обмеження. Він живе дуже просто, він може прогулятися на місяці в одному взуття, поки він не зношує їх повністю. Він має декілька пар шкарпеток, шортів та інших речей.

Вже в будь-якій точці дня. Я просто захотівся принести вечірки на день народження, напівсолодкі конверти або набір деяких дешевих страв. Я завжди відчуваю, що я не схожий на те, що ми живемо дуже бідним і не можемо дозволити нічого. І це незважаючи на те, що у нас є наша квартира, яка не потребує оплати. Коли я запитаю, де всі наші гроші, Dima відповідає, що він кладе його в рахунок за інтересами.

Звуки добре, звичайно. Але я хочу жити тут і зараз! Я боїться уявити, що станеться, якщо у нас була дитина. Чи врятує мій чоловік? Я не скажу. Я почав думати, що я живу з неправильною особою. У той же час ідея розлучення рубає мене. Я не знаю, що не робити.

Всі питання про гроші повинні обговорюватися з вашим партнером, перш ніж ви зіткнетеся з aisle. Заміжна людина, яка забирає вашу зарплату і контролює кожен рух, не є нормальним. Галя не повністю розуміє, що вона в токсичних і нездорових відносинах. Ви повинні працювати з чоловіком, як це! Говорячи з ним, ймовірно, без зайвих зусиль.

Я дивлюся, як ви вирішуєте цю проблему, будучи в місці основного персонажа?