Як зібрати зелені цибулі цілий рік

Вертикальний сад - це рішення, яке завжди зачаровує мене! На одному квадратному метрі ви можете покласти набагато більше корисних речей, ніж ви можете уявити.

Багатий урожай в короткий час на дуже невеликому шматку землі: цей пластиковий трюк пляшки обіцяє вам. Виготовляючи перші паростки свіжого зеленого променя, я був так щасливим! Я не можу допомогти, але розповісти вам про цей хитрий сад...

Як виростити зелені цибулі Вам буде потрібно
  • 1 пластикова пляшка потужністю 5 або 8 л
  • свінгери
  • голи
  • тюрма
  • грунт
  • вода

1. Домашнє цибулю Вирощування дуже легко! Спочатку відрізати верхню частину великої пластикової пляшки.
    730534

2. Робимо отвори в нижній частині пляшки гарячою голкою. Для запобігання зайвої вологості на сніжці макіяжу необхідно!

3. Зробіть бічні отвори в пластиковій пляшці: це не важливо, чи круглий або квадратний. На відстані близько 10 см від одного.

4. Тепер можна заповнювати пляшки грунтом і цибулинами! Не забудьте тримати цибулю в воді протягом декількох днів, це дозволить маленьким зеленим паросткам, які згодом перетворять в щедрий урожай.

5. Важливо залишити стебло зовні: по суті, це ціла ніжність посадкової цибулини.
    131684

Габаритний зображення

6. Коли всі цибулини розташовані в своїх місцях, можна додати більше землі і вставити відрізок пляшки.

7. Це краса! Прямі сонячні сонячні промені, що вам потрібно для гарного врожаю!
    Р

Свіжі зелені - моя пристрасть. Повідомте про те, як будинок-грильДякую!