Коли я побачила історію про Хако Карапетович на телевізорі, я просто не міг вірити очі. З ким, і з ветеранами, як і в нашій країні, прийнято лікувати повагу, навіть з гнильними органами. Ну, я думав, так як вони говорять про це на телебаченні, то питання вже вирішить, незабаром не буде ветерана Великої Вітчизняної війни, що мешкає в старій шістці біля стін грецького посольства. Однак виявилося, що вагон ще немає.
Ведуться всі необхідні ветерани Великої Вітчизняної війни
В. Українська
Ця робота повинна бути виконана до кінця, уникаючи бюрократії та затримання ветеранів.
- Д. Медведєв.
р.
Сьогодні я прийшов, щоб побачити, як живе Хако Карапетович і бореться з владою. Наче автомобіль, телефон, чашка чаю. Навколо розміщуються картони з текстами, де кажуть, що не тільки бездомна людина, але людина, яка була знецінена і зруйнована. Від посольства допомогло дротом з електрикою. Навпаки, на місці якого був будинок, який був побудований ветераном своїми руками і в якому жив і працював на тринадцяти років. Він втратив свою роботу і віру в правосуддя. Ми будемо боротися, каже Хако Карапетович, так як фашисти не дали, тут я піду до кінця.
Уявіть ветерана війни, гурріля, що мешкає в машині, бо він викинув на вулиці владою. Він сидів протягом місяця! На телефоні симпатізатори — «Герея, Греція загибла», — розповідає Хако Карапетович, а Росія хоча б обіймає. Вражаюча папка документів включає в себе привітання від ветерана з Путіна та Медведєва, тільки адреса, на яку вони надіслали більше — будинок був зведений.
р.
Hakob Mkrtchyan є дуже скромною людиною, і він взяв багато роботи, щоб переконувати його, щоб дати номер рахунку, до якого люди могли відправити гроші, щоб допомогти йому. Я думаю, що він буде отримувати допомогу. Це приємно бачити, що хтось вже приніс йому ялинку, хтось допомагає з фруктами. Так сидить на своєму автомобілі ветеран війни за адресою вул. Трубніковського 23, а не збирається відмовитися.
492552
р.