травень.
Продукція У королівському холодильнику британських монархів? Звичайно я. Попри все, крім прийомів і лавських бенкетів, королівська сім'я є тими ж людьми, що і всі інші. У найближчому супермаркеті є також прості продукти харчування. Наприклад, королева консорціум Camilla не застібається в їжі.
Instagram / @_britishroyals_ Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Не нова страва для британських і навіть досить стандартних. Але
Консультування Все не вдається. Серед інших речей вона не лікує себе свіжими фруктами і овочами з її саду. Після всього, як ви знаєте, її чоловік Чарльз є авід садівника і садівника.
@kla_tog Найпопулярніші інгредієнти Queen Camilla
- 4 скибочки тостного хліба
- 400г квасоля
- 200 г помідорів
- Український
- 1 зубчик часнику
- смачний
- Розмарин
- оливкова олія
Instagram / @royal.europe.fan Підготовка
- Чому вгадайте, що улюблена страва Camilla за смаком, як коли легко повторювати в домашніх умовах? Ось тільки один маленький "але". Для швидкого перекусу консорціонер королева воліє тільки томатні квасоля від бренду Хайнц. Але заради експерименту можна приготувати. томатий
- На нагрітій оливковій олії потрібно обсмажити часник, розмарин, спеції і квасолю, після зцілення зайвої рідини з баночки. Вирізати помідори на невеликі шматочки і відправити їх на каструлю теж. Змішайте всі інгредієнти добре і тушковайте їх протягом 5-7 хвилин.
- Перемістити томатну квасолю в хлібопекарську форму і покрийте її вологим пергаментним папером зверху. Необхідно, щоб страва застиглася близько години при температурі середовища. Налаштуйте цей показник на духовці. Пам'ятайте, що квасоля не повинна повністю розтягувати і втратити форму.
3610Р. 4200Р.
Instagram / @pointdevue Тостий хліб необхідно обсмажити в духовці, на сухій сковороді або в тостері. Обприскувати скибочки хліба з квасолею в томаті, і посипати його щедро на вершині з тидером. Якщо вам подобається пряний, можна додати паприку або гострий перець. Це має бути відмінне серце і спекотне харчування, гідне королева.
, Україна
Веб-сайт: http://www.facebook.com Nowhere Без Dessert А крім апетитної тости, королева консорці
цукеркай Цей самий десерт коханий Королевою Єлизаветою II, і це дуже багато до смаку князя Вільяма. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Його основа подрібнюється піском. Кукурудзяний сироп і багато шоколаду використовуються для начинки. Потім все заморожувати в холодильнику. Чудовий десерт для чаю вдень.
Р
Веб-сайт: www.vandypop.com На відміну від солодкого зуба Camilla, King Charles III ретельно
дивитися на здоров'яй Для сніданку нова монарх воліє стакан свіжовичавленого соку, сливи з власних садів, а також чаю. Але це не звичайний напій, але цілющий. Допомагає поліпшити роботу серця.
(доб. 3)
Instagram / @royalicelander Так виявилося, що навіть королівська сім'я не вдається їсти прості страви. Стара дитина князя Вільяма та принцеси Ката, Джорджа, любить морозиво. Я задаю, як часто Kate Middleton розбиває королівські обмеження і знижує своїх малюків в солодощі.
Фото були використані для попереднього перегляду.