Застрягти афазію Bruce Willis спійманий на ходу, це те, що актор виглядає як

актор Бруце Вілліс. Він рідко з'являється в публічному режимі і уникає контакту з пресом. Причиною цього стала оголошення про хворобу одного з найвищих платних акторів у Голлівуді. Але ситуація дуже сумна? Папарцці нещодавно половив актора прогулянку з другом. Як виглядає відомий «важкий горіх»?

19 березня 1955 р. в Idar-Oberstein, Німеччина. Зі своєї матері Брюс отримав німецькі коріння, а з батька - американці. Він служив у військовій, тому він переїхав до США в 1957 році. Дитина Брюс стала найстарішою з чотирьох дітей пари Willis, але як дитина мастурбаціяй Доки я зрозумів, що для подолання стерлінгів допомагає йому грати в шкільний театральний клуб.

Інстаграм / @bruce_willis_family Star Hour Young Willis навчався в драматичному відділі Монкларського державного університету і працював охоронцем в атомній електростанції. У 1970 році молодий чоловік переїхав до Нью-Йорка, щоб спробувати свій творчий шлях. Однак, на початку років Брюце отримав дуже медіокремні ролі комічний план.

У 1988 році Брюс Вілліс несподівано змінив свою роль і втілював на екрані один з найвідоміших персонажів фільмів - офіцер поліції Джон Макклайн у фільмі. "Ді Хард"й Стрічка стала настільки популярною, що Вілліс відразу знайшов себе на піку полум'я, а його збори небаритні. Успіх фільму дав Брюце Вілліс можливість грати в роль Макклана в чотирьох фільмах з цієї франшизи.

У наступні роки Вілліс відігравав роль захисника людства, спасителя галактики, бійця за справедливість. Ще одна зауважена роль Корбана Далласа від Fifth Element. Актор отримав нагороду Emmy і Golden Globe, хоча він не зробив без Golden Raspberry за свою роль у фільмі Armageddon.

Instagram / @moonlightingmagic Шукаю любов у 1987 році, актор Брюс Вілліс одружився з дружиною. колаборатор Демі Мур. У пара три дочки, але через 13 років зламалася зірка. Довгий було чути, що Мур і Вілліс планують відновити свої стосунки, але це було попереджено весіллям Демі Мура і Аштон Кутчер.

Bruce Willis знову одружився в 2009 році, щоб модель emma Heming. Два дівчата народилися в шлюбі. Попри велику різницю у віці подружжя. І це всього 23 років. Крім того, Брюце вдалося зберегти дружба з дружиною, Демі Мур. Колишня пара навіть приймала участь в одному весілля з новими партнерами.

Instagram / @brucewillisfanclub Актор Брюс Вілліс дізнався про діагноз Після 2010 р. кар’єрний актор поступово зй Починався діяти в низькотемпературних фільмах, які впливають на їх якість. У 2022 році засновники «Золоті Малини» навіть представила нову номінацію «Попередня гра Bruce Willis в 2021 році». Однак, коли світ дізнався про хворобу актора, нагорода Willis в цій номінації була вилучена.

Веб-сайт: www.zoomboola.com Сім'я Брюса підтвердила доповідачі, які причини погіршення кар’єри Він став віковим захворюванням мозку. Його ім'я афасія. У актора розвивалися мовні розлади, які перешкоджають йому від прийняття на серйозні ролі. Бруце Вілліс оголосив закінчення своєї акторської кар'єри.

р.

Instagram / @brucewillisfanclub Але «важкий горіх» і не думають, щоб відмовитися. Нещодавно папарази зловив його вечерею і прогулянку з другом в Санта Моніка. Bruce Willis дивився великий, свіжий і вписаний. Не можна сказати, що ця людина проходить через найскладніші часи своєї кар’єри та життя в цілому. Я щиро бажаю чоловікам і терпінням. Тексти пісень, а це означає: Як важко це, він не втратити серця Як і герої своїх найвідоміших фільмів. Ми вважаємо, що актор Бруце Вілліс не зникне з радіолокатора назавжди, але повернеться до улюблених шанувальників.