Голлівудський актор залишився вірним дружині, хоча вона знайшла вічний мир

Наташа Річардсон і Ліам Neeson Вони були зразкова Голлівудська пара. Історія може служити прикладом істинної любові для багатьох. Вона доторкнулася мене і зробила мене знову в силі цього яскравого почуття. Якщо ви втратили віру в те, що ви можете любити один раз і за життя, обов'язково прочитайте цю статтю. Нехай це надихає!

Веб-сайт: www.paratirevista.com Наталя Річардсон і Ліам Нессон зустрілися на роботі. Це сталося в 1993 році, коли вони обидва взяли участь у виробництві Broadway Anna Christie. У той час Ліам був відомий як відомий жінка. А Наташа на межі розлучення з чоловіком, продюсером Робертом Фоксом.

Майже відразу стало зрозуміло, що вони не дихають плавно до одного. Відносини на сцені були просто дрібними. Але вони були більш приваблені один одному в любові. Реальна хімія, немає іншого способу!

Незважаючи на те, що Наташа не хоче кинути речі, вона скоро зрозуміла, що вона не могла без Ліма. І вона не була на всіх ембарашах свого тьмяного. Вона просто розуміла, чому жінки божевільні.

Але Ліам не поспішав визнати свою любов до акторки. Наташа росла в Польщу. У той час, коли Neeson зірвав у списку Schindler. Він відправив актору картку на день народження і захопив його: "Ви зловили мене." Любов, Оскар.

Веб-сайт: www.todayshow Наташа не інвестувала Ліам. Очікується більше емоційних поздоровлень від чоловіка, адже вона відчувала, що він закохався в неї. Так жінка вирішила не тягнути кота хвістом і просити його безпосередньо про своїх намірів.

Співвідношення між Наташою Річардсоном та Лім Neeson Natasha's прямоперевершення хабарда Ліам. Він усвідомив, що він дійсно закохався з нею. У кущі немає точки. Ми повинні діяти прямо тут і зараз. Рік після того, як вони зустрілися, вони одружилися. По-перше, вони купили ферму в достатку Нью-Йорк. Наречена на весілля.

Пару так прикріпили до одного, що вони намагалися не брати участь навіть на комплекті. Коли Ліам було запропоновано роль в Нелі, Наталя зробила все, що вона могла потрапити в неї. В результаті картина вийшла на екрани в 1994 році.

Instagram / @movies_movies_and_more І після 6 місяців молодят стали батьками. Наташа народила сина Михаїла, а через рік - Даніель. Яким дітям було прізвище батька. У 2015 році Михайло вирішив змінити своє ім’я матері.

Ніщо не здавалося розірвати ідил у вакантній родині. Пара жили в душі, піднявши сина і насолоджуючись один одному. Але сталося трагедія. У 2009 році, коли Наташа впала під час катання на гірськолижному курорті.

419810 Р

Веб-сайт: www.hollyangel72 Актриса ковзала на рейку, але не зносила шолом. Після падіння вона не постраждала видимих травм або травм. Коли Наташа була взята в її кімнату і пропонувала медичну допомогу, вона відмовилася.

Незважаючи на те, що вона відчувала нормально, вона постраждала травматичною травмою мозку під час падіння. У Монреалі пішоходив лікарня. Коли Ліам прибув, Наташа вже в комі. Вона була підхоплена до служби підтримки, але лікарі сказали, що це не буде працювати. Наташін застрягнув час.

Тоді Ліам зробив найскладніше рішення в житті. Він погодився мати лікарів, які відключають Наташу від служби підтримки. Актриса загинула 2 дні після інциденту на курорті.

У 16 років ми разом навчили мене безумовно. Ми повинні бути вдячні нашим дружинам. З одного дня, коли ви збираєте свій телефон, вони більше не будуть, він сказав.

Голлівудський актор залишився вірним дружині, хоча вона знайшла вічний мир р.

Instagram / @hollywoodknown0 Наташа Річардсон відійшов у 2009 році Вона була лише 45 років. З тих пір, поки вона приурочила чоловіка. Він ніколи не дасть жінці в життя знову. Він вірний і вірний тільки Наталі. І доторкається до ядра.

«Коли я чую двері відкритими, іноді я думаю, що це про те, щоб увійти. й