23
Печиво "Свайдер веб", який стане wand-rescue для lazy hostess
Я люблю домашню випічку, але я не люблю готувати. Якщо я роблю все, це повинен бути простий рецепт і гарний результат. І я знайшов мій улюблений - домашні печиво з какао "Web". Приготований елементарний, але виходить, що принаймні відразу в Instagram повідомлення. Це також смачний і ароматний.
Редакція "Сайт" Вона передає цей простий рецепт з вами.
Домашні печиво з інгредієнтами какао
Підготовка
Тому що тісто піднімається, какао шар тріщин. Ось як створюється павук. Такі печиво не сором'язливі гості. Він виглядає ефектно і елегантно. І домашні печиво какао чудово смакують. Я люблю готувати з початковою кількістю цукру, щоб зробити його солодким. Для домашнього десерту можна заварити чашку ароматної кави. Це чудово!
Випічка домашні печиво - це єдине приготування, яке дійсно приносить мені задоволення. Дуже швидко, брудні страви недостатньо, але результат щасливий. Якщо ви трохи лази господині, як мені, то цей рецепт ідеально підходить для вас. Я сподіваюсь, що вам подобається.
Що ви повинні зробити себе щасливими і не хвилюватися занадто багато?
Редакція "Сайт" Вона передає цей простий рецепт з вами.
Домашні печиво з інгредієнтами какао
- 3 яйця
- 300г цукру
- 7г розпушувач
- 160г манна
- 350г борошна
- какао
Підготовка
- Пробити яйця цукром до повного розчинення. Є багато цукру в рецептурі, можна взяти половину менше. Ці пропорції для найбільш неординарного солодкого зуба. Ви також отримаєте чудовий cookie. Але в рецепті немає рослинного або вершкового масла.
- До яєчної маси додайте омоліну, розмішайте і дайте трохи стояти. Про 10-15 хвилин.
- Потім додайте сіяне борошно з розпушувачем. Необхідно насіяти її так, щоб тісто виходить пишним. Потім печиво не забиті, але повітряні. 1433844
- Змішайте м'яке тісто. Не варто приклеїти руки, але не кинути занадто багато борошна. Зробіть трохи кульок тесту. Поставте руки в воду до цього. У невеликому контейнері з'єднання какао.
- Помістіть кожну кульку в какао, щоб вона повністю покривала тісто. Прогрійте духовку до 180 градусів і запікайте печиво близько 13 хвилин.
Веб-сайт
Тому що тісто піднімається, какао шар тріщин. Ось як створюється павук. Такі печиво не сором'язливі гості. Він виглядає ефектно і елегантно. І домашні печиво какао чудово смакують. Я люблю готувати з початковою кількістю цукру, щоб зробити його солодким. Для домашнього десерту можна заварити чашку ароматної кави. Це чудово!
Випічка домашні печиво - це єдине приготування, яке дійсно приносить мені задоволення. Дуже швидко, брудні страви недостатньо, але результат щасливий. Якщо ви трохи лази господині, як мені, то цей рецепт ідеально підходить для вас. Я сподіваюсь, що вам подобається.
Що ви повинні зробити себе щасливими і не хвилюватися занадто багато?
Знаки жінки «шап» і як одягатися в моді восени 2022
Син і дочка не подбали про лежачи бабуся, але вони вимагають спадщини