Я пішов за Францію в березні, але після того, як мій мама вирішив поспішати додому.

Зараз є так багато історій, в яких сім'я зламала, бо дружина пішла за кордон. Багато жінок, які залишилися через війну, хочуть захистити себе і своїх дітей. А деякі з них оплачуються за її сім'ю. На межі подібної ситуації ми хочемо розповісти вам сьогодні.

Редакція "Сайт" Вона передає історію жінки з вами, підрахувавши на вашу пораду. Ми знаємо, що багато людей йдуть через це.

Я вирішив піти за кордон. Мій чоловік наполягає на ньому. Ми хотіли б захистити нашу маленьку дочку від усіх жахів. Нестерпно жити, де дитина не допускається спати звуком вибухів і лікуючим сиренами. По-перше я пішов до Польщі, а потім мій друг запросив нас до Франції. Ми вже з середини березня. Моя дочка пішла до місцевої школи. Я намагаюся вийти з неї.

В першу чергу було складно з роботою. Тоді я знайшов місце, де я був найнятий в якості майстра манікюру. Вона сказала всім, що вона знала про це, і це, як прийшли клієнти. Я отримав трохи грошей.

Я розмовляю людей багато в роботі. Тексти пісень, а це означає: Вони бачать мене практично як психолог. Я не розумію. Як проходить сесія, вони розповідають про своє життя. Багато українських жінок приходять до мене. Я чую, що я був достатньо для життя! Деякі жінки прийшли сюди, щоб почати з нуля. Подумав про розлучення протягом тривалого часу, і є причина, щоб відійти від чоловіка.

Але більшість з них розповіли про стару історію. Вони залишилися, і чоловік знайшов ще один. Він не сидить там самостійно. Я слухав ці оповідання, і він був хворим, так сумним. Я не прийшов від мого чоловіка, я люблю його, і я не хочу втратити свою сім'ю через це. Але тут хороші заробітки і дочка безпечні.

Коли я був особливо сумним, моя мама називається. Про те, що мій чоловік зараз дуже часто відвідав наш сусід Ніна. Молода і цілеспрямована жінка. Він каже, що він допомагає з будинком. Моя мама живе в одному будинку, тому я дізнався. І тоді я не можу стояти. Я боявся, що моя родина злалася, і я нічого не робив.

Я купив квитки додому. Вже завтра з нашої дочкою. Я не можу це зробити. Я не скажу нічого, я просто повернувся додому і що відбувається. Ви думаєте, що я зробив щось ступеню?

Важко сказати прямо, чи є це рішення. Хати, безумовно. Неправильно захотілося зберегти вашу сім'ю. Вона знала, що вона хотіла, ніж що-небудь. Таким чином, її рішення нам цілком виправдано. Важко тримати ваші почуття на відстані. Вболіває, що жінки повинні зробити цей вибір. Вже більше не доведеться жити.

Що ви думаєте про це?