$100.000 Безсмертність

Яскраві зали, скляні саркофаги, люди в срібних комбінезонах, з серйозним виглядом дивляться читання датчиків. Як можна уявити першу компанію в Євразії. Але це не те, що сталося. Ви можете придбати безсмертність у м. Девар на московському майданчику лише десять тисяч доларів, у тому числі контракту в сільському будинку.

$100.000 Безсмертність

«Хлопчик був спійманий в кріопенсері,
У рідкому азоті непристойно впав ...
Через сто років хлопчик відродив.
Хлопці з батьками! - прочитав його вірші співробітника компанії «Крірос» Сергія Федоровича.

$100.000 Безсмертність

до Ця послуга пов'язана з величезними фінансовими витратами, ви пропонуєте свої послуги за фіксовану плату: $ 10,000 за збереження голови або головного мозку і $ 30,000 для всього тіла. Але ця сума не покриває нескінченно довгий вміст тіла. — Я починав крутитися питання Данила Андрєевича, керівника компанії.
до Справа в тому, що основні витрати не за вартість утримання організму в охолодженому стані, але для розвитку. Установчі ремонти повинні бути зроблені так, щоб люди не знаходилися, купують обладнання, тренують людей. Вартість зберігання порівняно невелика.

$100.000 Безсмертність

до Але якщо мова йде про довгострокове зберігання, то це не 50 років або навіть сто, то ці гроші все ще недостатньо.
до Тут просто. У нас є розрахунки та різні сценарії: якщо ніхто ще не заходить, то ми маємо один алгоритм дій та структуру вартості. Є ще один, в якому кількість клієнтів однакова і навіть трохи зростає, тепер ми дотримуємося її.

$100.000 Безсмертність

до Так це піраміда?
до Не рівно піраміду. Ми можемо легко і вчасно оплачувати пацієнтів з нашої кишені. Тільки фіксована сума може працювати, деякі майбутні платежі не працюють, оскільки родичі в будь-який час можуть сказати: «Ви знаєте, ми виграли гроші». «Ми отримали всі гроші, ми не хочемо нічого від вас і беремо всю відповідальність і витрати». Крім того, ми кріоновили власні родичі: У мене є бабуся, режисер має мати, є друзі, родичі друзів і ми можемо спокійно, навіть самостійно, платити рахунки за азот.

$100.000 Безсмертність

- Скільки тіл ви замерзли зараз?
- У Росії 15 осіб були кріонізовані, всі з нашою участю крім двох, хто був перед Кріросою. Деякі не зберігають нас, але родичами, але ми допомогли організувати зберігання. У нас є 4 пацієнтів, які зберігають всі тіла і сім осіб, які мають лише свої мозкові кріонізовані і пара інших тварин.

$100.000 Безсмертність

- Я вже жив під кількома державними системами, пережили фінансові кризи, і будуть деякі удари. Ваша компанія може зайняти приміщення, буде пожежним.
- Немає гарантій.
до Так ви могли б піти завтра?
- Так, і гроші і всі надії ревіталізації. Ми розуміємо, що це чесно: «Якщо ви хочете гарантувати, то допоможи нам побудувати все добре, інвестуйте $100 млн в кріо-фірну фірму і це стане набагато більш надійним. й

$100.000 Безсмертність

- Я ще міг уявити відродження, якщо жива людина була кріонізована, але ви замерзли корпси.
до Не існує різниці між живою особою і корпсом, принаймні на початку. 15 хвилин після смерті, будь-яка людина все одно жива, якщо він був подрібнений катоком. За допомогою існуючих технологій будь-яка людина може відродити 15 хвилин після смерті.
до Це може бути відроджений, але незворотні зміни відбуваються в мозку.
до Це казка і міф, дуже поширений, навіть всім лікарям і населенням в дитинстві, ця фраза, очевидно, на радіо, коли вони прокинулися вранці, повторіть: «Після 5 хвилин, незворотні процеси починаються в мозку». Я не знаю, що це не вірно. Данила Андрійович починає роз’яснення теорії з використанням слів «реперфузійний шок», «апоптоз», «денатурація» та «перфузії».

$100.000 Безсмертність

- Усе право, загинув тіло, але чому кріонізувати голову окремо?
до Мозок несе відповідальність за особистість, його можна пересаджувати в тіло і пришити до всього іншого за допомогою наноботів. На сьогодні псується трансплантація і вирощування тіла. У найбільш скінченних технологіях буде передача свідомості на комп'ютер, так званий «завантаження». Якщо ми можемо прочитати всю структуру мозку людини і імітувати її на комп'ютері, ми маємо аналог живої людини, яка буде виглядати як оригінально. Копія буде відчувати себе так само, і буде жити в невизначений час до завершення комп'ютера.

$100.000 Безсмертність

- Я розумію, що дуже часто рішення про кріонізацію приймається родичами, а не самим пацієнтом.
- Близько половини часу.
- Але я не хочу, щоб раптом реалізувати після того, як я гине, що я живу голову з трубами в розчині або розумі, що працює через чіпси комп'ютера, нехай в далекому майбутньому. Хочу повністю загинути.
- Для цього в цивільному праві ви можете прийти до нотаріуса або навіть сказати, або якщо це буде відомо, то згідно з ним все повинно бути зроблено.
до Що робити, якщо людина нічого не скаже і сім'я вирішила відрізати голову і замерзти її?
до Вони мають право на право. Якщо він не сказав нічого, він не розумів. Закон про поховання та похоронні справи, що це визначено особою в житті, або родичами або іншими юридичними представниками.

36837534

- Наприклад, директор циркуля 27 століття, надходить до Кріроса і каже, що він хоче отримати живу людину від двох тисяч людей для шоу. Хто ви подаруєте тіло, бо важко знайти родичів?
до Наша угода: «Кращий спосіб повернути людину для функціонування живого організму. й
- Хто ви довіряєте з цим живим організмом?
до Рішення про те, кому довірити ревіталізації організму, швидше за все, буде прийнято не організацією, але за деякими суб'єктами. В цьому суспільстві не буде цирків.
до Але ми не можемо знати, якщо тоді шмани будуть правила або програми.
до Який ще?

92094034

до Як виглядає людина заморожена в азоті?
- Так само, як і той, хто тільки помер. Якщо він загинув рак - поганий, якщо з інфаркту атаки у молодого віку, це нормально, тільки бліда. Боди зберігаються в спальних мішках і головах в металевих контейнерах.

$100.000 Безсмертність

- Чи зберігається історія життя і захворювання десь, буде потрібні нащадки?
до Звісно, це потрібно зробити. Якщо така інформація передається до нас, ми скануємо та зберігаємо її.

$100.000 Безсмертність

- Наприклад, при проведенні планованої схеми в пошуках гістьних робітників на заміських ділянках, ОМОР знаходить в ангарі розчленування з сьомими головами та чотирма кордами.
до Ми не порушуємо закон, але ми діємо в законному вакуумі, і ми розуміємо цей ризик. Звісно, деякі довільності можливо, але більшість людей адекватні і діалогові можливі з ними. У нас є документи, акти прийому та передачі органів для зберігання, статут, який говорить, що ми займаємося науковою роботою і так далі.

$100.000 Безсмертність

до Чи знаєте сусідів тут?
- Так, досить багато. Це добре, можливо, один розігрітий голос ми чули.

$100.000 Безсмертність р.

Чи подобається клієнт? Гангар, сільський будинок...
- Ви просто повинні знати історію. Будь-яка технологія прориву, за визначенням, виконана в однакових умовах.

$100.000 Безсмертність

до Насправді тут поховані люди. На День народження, смерть?
- Рарелі, кожні два роки. З точки зору родичів, значення кріоніки в іншому і обрядах не цікаві їм.

$100.000 Безсмертність

- При диханні у віці або через хворобу організм зазвичай недосконалий.
до У майбутньому не буде проблем омолодження. Чому виникає проблема? Ми не розуміємо, як це працює, і сто років відтепер, навіть якщо ми віддаємо від кіборгізації, нанотехнології, завантаження і просто розповідаємо про біологію, ми можемо взяти одну смарт-таблетку і бути молодими.

$100.000 Безсмертність _ Новини

до Але чому заморожувати весь організм або мозок, адже в подальшому можна відновити ДНК і всю людину?
- Не зберігають ідентичність. Це просто божевільна, як тіло. Наприклад, мені не потрібно підняти клон, який недостатньо для забезпечення моєї особистої безсмертності.

$100.000 Безсмертність

до Що робити, якщо ви замерзли голову?
- Крімація зазвичай є похороном.
до Де приходять люди?
- До нас. Звісно, якщо у них є цвинтар, вони йдуть туди, щоб зробити щось. Як вони вирішують психологічну дилему пошуку родича в 2 місцях, я не знаю. Я особисто не приїжджав, або тут, можливо, я піду до фірми кріо, щоб перевірити, що все не було покрито мідним талем.

439184

до Ви вирішили на кріоніки вашого тіла?
- Нудота! Якщо ви розумієте, що мозок є, то він стає зрозумілим, що ви можете завантажити в комп'ютер і кріонізувати. Це просто те, що більшість людей мають багато публічних програм, які говорять про смерть, це добре.

$100.000 Безсмертність р.

- Ваші стосунки з релігією ускладнюються, це не так?
до Якщо ви попросите нормальних фахівців в православній вірі, а не популярні, то скажете, що душа без тіла не так добре і що немає питання будь-якої вічної душі окремо від тіла. православні припустимо життя душі і тіла, і тому існування душі без тіла є тільки тимчасовим етапом, який не означає добре. Тим не менш, з православної точки зору, смерть погана, і фізична воскресіння в майбутньому добре, і вона обіцяє в останньому рядку Символа віри. По суті, що ми робимо за допомогою технології і спираючись на науку, православну християнство обіцяє.
до Але основна собача християнство полягає в тому, що душа буде йти на небо або пекло.
до Це питання про популярні ідеї щодо релігії. Основна собача церква відрізняється, вона написана в "Кредагуванні": "Чип відмирання мертвого, і життя віку прийти." Все це починається заради Ісуса Христа, що приїжджає другий раз і відроджує наші тіла, для цього ми фактично заглиблюємо їх, згідно з православним каноном, берігаючи їх, де немає, ставити ознаки так, щоб він відродив їх, душа була відроджена тілом і стала добре.

$100.000 Безсмертність

до Яка ваша спеціальність?
- Менеджер.
до Так ви не маєте нічого спільного з біологіям?
- Я маю на увазі те, що я навчаю біологію та пучок інших природних наук у вигляді самоосвіти за останні 10 років, і тому у мене є моя перша освіта – ступінь бакалавра в бізнес-адміністрації в недержавній бізнес-школі.

$100.000 Безсмертність

Медведєв Данила Андрєевич, к.е.н., футурист, к.е.н. Координаційна рада російського трансгуманістаційного руху, голова правління директорів Крюса. Це було 43 роки тому, що перша людина була кріоконсервована.