29
Продавець на ринку з'явився, щоб купити великий гарбуз і написав рецепт на серветці, чарівну делікатесу
Пиріжки гарбуза і навіть з кавою - це саме те, що потрібно освітлити сірі осені будні дні! Після того, як 7 років тому продавець на ринку написав рецепт на серветці: «Механець гарбуза і кави чекав на мій чай!» У віці 6 років. До речі, мій чоловік тепер володіє мережею супермаркетів.
Тепер для кекса сам. Виходить трохи вологого, помірно солодкого, пряний і смачнийй Що таке запах.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбуз-кавун Швидкий і простий. Я дуже люблю свою ароматну хрустку скоринки з посипання!
гарбузовий хліб для тіста
Спринклінг інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкціями приготування сиру та гарбузового торта. Я випікаю всі осені, це не нудно!
Цей коктейль виходить аромат І фактура тесту велика: помірно вологий, тісто добре випікають, що важливо. Вона додала волоських горіхів самому тісті. Я, мій чоловік і дочка були смачними. Далі я хочу спробувати додати трохи лимона. Я думаю, що це буде дуже корисним. Але я думаю, куди покласти його: прямо в гарбуз або натерти його в тісто ...
Випікання гарбуза восени завжди правильне рішення, право? Я точно скажу вам! Особливо осені і гарбузи в соку!
Тепер для кекса сам. Виходить трохи вологого, помірно солодкого, пряний і смачнийй Що таке запах.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбуз-кавун Швидкий і простий. Я дуже люблю свою ароматну хрустку скоринки з посипання!
гарбузовий хліб для тіста
- 300г гарбуз
- 60 мл молока
- 120 мл рослинної олії
- 2 яйця
- 190г борошна
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 1 ст.л. миттєвої кави
- 1 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. горіха
- 0,5 ч.л. мелених гвоздик
- 150г цукру
- 0,5 ч.л. солі
Спринклінг інгредієнти
- 3 ст. цукру
- 1 ч.л. натуральної меленої кави
- 0,5 ч.л. корицею
Підготовка
- Очистити гарбуз, порізати його на шматки і запікати його м'яко. Другий варіант - гарбуз можна відварити до готовності.
- Перерва готового гарбуза з блендером на пюре.
- Ви можете приготувати заздалегідь. кекс-посипДля цього змішайте цукор з меленою каву і корицею.
- Для Тестування Просійте борошно з розпушувачем і сіллю. Додайте спеції (курінь, горіх, кориця) і миттєву каву.
- У окремому контейнері збити яйця з цукром на пишність. Ретельно викласти гарбузовий пюре і розмішати з силіконовою лопаткою. Залийте рослинне масло і молоко. Знову ж таки.
- Змішайте суху суміш з рідиною. Залийте тісто маслом або покрийте паперовою формою для випічки (11 по 21 см). Посипати муфін зверху. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 50-55 хвилин до готовності.
- Нехай кекс крутий в його однорідності, а потім послужить його до столу. Це, гарбуз готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкціями приготування сиру та гарбузового торта. Я випікаю всі осені, це не нудно!
Цей коктейль виходить аромат І фактура тесту велика: помірно вологий, тісто добре випікають, що важливо. Вона додала волоських горіхів самому тісті. Я, мій чоловік і дочка були смачними. Далі я хочу спробувати додати трохи лимона. Я думаю, що це буде дуже корисним. Але я думаю, куди покласти його: прямо в гарбуз або натерти його в тісто ...
Випікання гарбуза восени завжди правильне рішення, право? Я точно скажу вам! Особливо осені і гарбузи в соку!
Що дивиться на день віри, Надії, Любові та матір'ю Софії
Один з найпопулярніших секс-іграшки для чоловіків