Прогнозування Visionary John of Shanghai про наш час

Російські біженці та російські емігранти по всьому світу відзнаку Йоан Шанхай. Погляньте на цю дивовижну фотографію! Архієпископ Джон з парафіянами на острові Тубао на Філіппінах перед входом в наметовий храм. Вступні міністри організували храм, лікарня і готель в армійських наметахй Були з Шанхая. Святому Отцю тривають в Тубао протягом 3 місяців.



Іоан Шанхаї жив і зробив чудові речі в Росії і Америці, в Сербії і Китаї, в Франції і навіть на віддаленому острові Філіппін Тубао. Господь обійшов закон: служити мовою країни, в якій він був. У Марсель - у Франції, в Китаї - в Китаї, в Греції - в Греції. Він був поважним і шанованим святом. Він мав дивний подарунок любові. Він любив дітей і допомагав їм. Організував притулок для вуличних дітей в неперевершених Шанхайських сливах. Він не сидить на столі на вечерю до тих пір, поки хлопці, які послужили його на столі.

Іоан Шанхаї та Сан-Франциско мав велике серце. Він допоміг біженцям, бо він страждав. У віці 25 років він був дворяном з вищою освітою, мав би продати газети у Югославії. Як і всі біженці знову, сім'я була дуже бідна. Михайло Максимович, як і був ім'ям у світі Івана Шанхая, оплачується за його дослідження в екологічному факультеті Університету Белграда. Він також надав для літніх батьків. Так мені довелося запускати вулицю газетами, заробляючи кожну копійку.



Іоан Іван відомий своїм добрим і глибоким розумінням. Його повноваження невірні. Єпископ Микола (Велімірович), який звернувся до семінарів, розповів про Джон Максимович: «Діти, послухати Отця Джона; він ангел Божої людини у формі людини. й

Джон Шанхаї продемонстрував події, описані в Apocalypse John's Оголошено Джон ТеологКнига з Нового Завіту про закінчення часу, він був дуже дивним. До молодого Івана прийшло духовні уявлення про сотні років тому Теологія. Майбутнє був відкритий до святого Івана Шанхая, дуже хмелю і правого чоловіка. Отець Джон не був з нами за 59 років. Останні дні, які попередили про прибули.

«Для кінця земного життя буде плутати, війни, стрейфу, хвороба, голод, землетруси. Люди постраждають від страху, відкинуть від очікувань катастроф. Не буде життя, без радості життя, але болючий стан відпадання від життя. Але буде не тільки від життя, але й від віри, і коли приходить Син Мен, буде вірити на землю? Люди стануть гордими, невиправними, заперечуючи Божественне право: разом з попаданням від життя буде переважання морального життя. Відчуття доброго і збільшення зла. й



«Год є вогонь, щоб їсти» (Hebrews 12:29). Коли об'єкт торкається пожежі, він змінює: або його опіки або його загартоване. Коли людина торкається Бога, він або гине. Вогонь завжди вогонь! Але доторкнувшись, це робить золи і сталі, в залежності від того, що він доторкнеться. Все залежить від того, що він приносить в вогонь Бога, в якому стані він доторкнувся Богу. Наші гріхи - соломка, яка спалюється в цій зустрічі. Ви повинні знати про останній суд і лікувати цей день і захід, як ви повинні. Вам необхідно очистити душу, потрібно молитися. Ця подія повинна бути ретельно оброблена і свідомо. й

Отець Іоан Шанхая продемонстрував, що в складних часах, в останні дні буде збережено тільки хмелю. Тільки ті, хто піклується про своє духовне життя.

Одна з знаків любові не буде дратувати. Темний гнів, дратівливість, як веб-вішає у світі над людьми, сім'ями та серцями. І це людська дратівливість, іноді викликана тріфами, отрує життя. й

Р

Іван Шанхай народився в Харківській області 4 червня 1896 р. З дитинства був мальований до духовного життя. Католицька Французька бога, яка дивилася на дуже юну дитину променя, швидко і читати життя святих. Вона з часом перетворилася на православну.

«Мадести – складна форма доброти! Людина, яка боляче думає про те, як поставити себе нижче іншого і як поставити себе над іншим, не здатний творчої роботи. Особливо до вищих, духовних... Ванність є ознакою не тільки моральної, але і психічної застою. Нор є помірним ознакою слабкості, оскільки деякі бояться скромності. Вона, і тільки вона, є міцністю і валором духу. І в житті суспільства і народів, «наречена йде до руйнування». Рівень культури безпосередньо пропорційний модності соціально-го і міжнародного.
А отже, Слово, який створив світи, взяв на себе життя хмелю і пропустив через шлях страждань, демонструючи дух скромності як світло, що веде до нескінченної слави Небесного царства. Поклоніння Ісуса Христа стало печаткою правди у людини. й



Ми не даємо, щоб справити майбутнє, але ми повинні бути готові до того, що в будь-який момент слова про голодний старший батько Іван Шанхай про закінчення часу можна виконати. Ми піклуємось про нашу душу, що допомагаємо нашим сусідам. Дякую за перебування з нами, шановний читач.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное