21
Майже без борошняних, гарбузових муфінів, рецепт яких всі колеги просять
гарбуз з сиром в духовці може грати з яскравими фарбами осені, особливо якщо ви даєте ці інгредієнти форму стаканчика. Для запікання цього золотистого повік на білий-йогуртЗамість солодки я часто додаємо мед, і я легко заміню звичайну пшеничне борошно з кукурудзою з рисом. Це не тільки смачний, але і безпечний для фігури!
Цей коктейль можна їсти або їсти на обід. А якщо ви занурилися з вершками, то воістину святкову делікацію для будь-якого свята!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинцій Я випікаю всі осені, це не нудно!
р.
гарбуз з сиром в духовці Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!
Як видно, гарбуз. сирний сир може стати рівною стравою, яка прикрасить сірий осінній день і підніме настрій родичів. Аромат цієї кондитерської вироби настільки принадний, що ви не хочете залишити кухню. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Цей коктейль можна їсти або їсти на обід. А якщо ви занурилися з вершками, то воістину святкову делікацію для будь-якого свята!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки млинцій Я випікаю всі осені, це не нудно!
р.
гарбуз з сиром в духовці Інгредієнти
- 300г гарбузове пюре
- 2 яйця
- 5-6 ст. борошна
- 200-250г сир
- 5 ст. цукру (можна замінити медом)
- 1 ч.л. розпушувача
- 5 ст.л. білого йогурту
- Кориця, горіхи на волі
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері збити яйця сиром і йогуртом. Йогурт можна замінити кефіром або сметаною. Також додайте цукор або мед. Можна спробувати мед. Добре, отримайте все однорідне.
- Додати борошно, розпушувач і сіль. Борошно можна взяти в якості пшениці і рису з кукурудзою в пропорції 50 до 50. Стирати знову.
- Запікайте гарбуз заздалегідь, а потім розбити його блендером на пюре.
- Залийте гарбузове пюре в тісто. Ви також можете додати корицю і горіхи при бажанні. Стирайте все разом.
- Змастити муфінову форму рослинною олією, залити тісто і випрямити. Випікати кекс в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40-45 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Готовий. гарбуз Можна посипати цукровою пудрою або змащувати верхи вершками з сиру маскапону все з однаковим цукровим пудрою. Це, ароматний солодкий готовий. Бон привіт! р.
Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!
Як видно, гарбуз. сирний сир може стати рівною стравою, яка прикрасить сірий осінній день і підніме настрій родичів. Аромат цієї кондитерської вироби настільки принадний, що ви не хочете залишити кухню. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Подбайте про кішок і маленьких дітей, завжди закрийте пральну машину і перевірте перед точністю
Ведуна розповіла про потужний ранковий обряд, приваблюючи удачу на весь день