30
Як зробити блискучий мат
Я шкодую, що я ніколи не дізнався, як в'язати гачком. Але мій бабуся може зробити це дуже добре! Коли я пропоную свою чарівну ідею в'язання мату, яка б світиться в темряві, вона відразу ж налаштовує на роботу. Після 2-х днів, мат був готовий, і милуючись найвищим рівнем.
Схожі свінгери прикрасить передпокій, вітальня або спальня, стане затишним для блиску, створення святкового настрою. Світлодіодний шнур споживає мінімум електроенергії і повністю безпечний, килим успішно замінить нічний світ!
Як зв'язати килимок з гаком Вам буде потрібно
Виробництво
Я шукаю цю ідею гарною! Я сподіваюся, що ви отримуєте натхнення. Якщо ви не можете дізнатися, як зробити гачком, ви можете запропонувати цю ідею на знайому рукодільницю. Поділіться красою з друзями, демонструючи їх у цій статті!
Схожі свінгери прикрасить передпокій, вітальня або спальня, стане затишним для блиску, створення святкового настрою. Світлодіодний шнур споживає мінімум електроенергії і повністю безпечний, килим успішно замінить нічний світ!
Як зв'язати килимок з гаком Вам буде потрібно
- Світлодіодний шнур (6 м)
- Кошик
- нитки
Виробництво
- Починайте в'язання з 8 стовпчиками без накипу і з'єднайте їх в кільце. Наступний ряд пров'язуємо 2 стовпчики без накипу в кожну петлю попереднього ряду. Тепер додайте шнур до дизайну.
- Мат може бути виготовлений з будь-якого розміру, все залежить від довжини світлодіодного шнура!
- Перші кілька рядів в'яжемо за вищевказаною схемою.
1333569 - Спробуйте в'язати якомога вільно, після чого не потрібно додавати багато петель. Якщо необхідно додати петлі, зав'яжіть одну між стовпчиками попереднього ряду.
- Коли шнур підсвічування переповнений, обв'язуємо пару стовпів без накипу.
749480 - Бабця сказав, що процес в'язання був простий для неї: Я хотів би бачити результат якомога швидше!
- Далі зав'яжіть 2 половинки стовпчиків (1 для кожного стовпчика) для створення красивого і акуратного округлення.
- Килим ручної роботи.Це буде великий подарунок. Він не може допомогти, але як це!
- Оздоблення кінчика в'язання. Для цього підійде велика голка або гачок.
- Про нас Як чудово це з внутрішньої ...
Габаритний зображення - М'яке світло світлодіодів зачаровує. Моя сина любила цей мат так багато!
, доб. 114 - Ви можете використовувати кольоровий світлодіодний шнур, після чого виріб стане ще більш ефектним.
- Навіть собака не може протистояти магії блискучого килима.
Я шукаю цю ідею гарною! Я сподіваюся, що ви отримуєте натхнення. Якщо ви не можете дізнатися, як зробити гачком, ви можете запропонувати цю ідею на знайому рукодільницю. Поділіться красою з друзями, демонструючи їх у цій статті!
«Тепла вода з лимоном на порожньому шлунку, але! Не робіть це смертельною помилкою, багато пити роблять її.
Безкоштовно і легко зробити клумби з пластикових пляшок, вже 15 штук в дворі