Чому майстерні люди мідні труби

Ми любили рідні кімнатні рослини, там завжди було багато в нашому будинку. Величезний дракаена, кактус, який старше мене, фікус, багато молочних бур'янів різних розмірів і навіть невеликий перець чилі в горщику ...

Якщо він дізнався про цю дивовижну ідею, він зробив щось схоже на це! Така полиця буде дорогою всім, хто вирощує будинок з любов'ю.

Вам буде потрібно квітковий підлогу.
  • 9 ідентичних горщиків для ваза
  • труборіз
  • метал
  • сперма
  • 36 мідних трійників (підходить для труб діаметра)
  • 8 мідних двопірних гілок 90° (підходить для діаметрних труб)
  • 8 мідних затискачів для кріплення труб
  • 16 гвинти

Виробництво
  1. Заміряйте діаметр горщиків, які прикрасить полицю. Розділіть мідну трубу на 4 частини за зовнішнім діаметром горщика.

2. З'єднайте частини труби в прямокутник з мідними трійцями і спеціальним клеєм.
    Чому майстерні люди мідні труби Р

3. Це ясно! Підставка горщика готова.

4. З'єднайте браслети прямокутників один з одним.

5. Ви отримаєте ці сходи! Наприкінці кожної сходи встановіть трійники, перетворюючи їх вгору.

6. Поставте сходи разом. квіткова поличка, виконана своїми рукамиПотрібні! Відстань між сходинками повинна бути 30-40 см.

7. Круглий момент! Підлога ідеально підходить для розміру вікна. Залишилося тільки встановити підставку для квітів, використовуючи мідні затискачі для кріплення труб.

8. Ця рослинна підставка стала об'єктом моєї мрії. Зручний, компактний і що надихає погляд!

9. Ще один варіант - чудова поличка-стійка, яка ідеально підійде навіть в дуже маленькому куточку. Надмірна вода з горщиків зливається в пляшки!

Ви можете подивитися процес роботи на чудовому квітковому стенді, відкривши цей відео. Варто намагатися такого вражаючого результату! Завдяки тому, що труби з'єднуються з клеєм, робота полегшується багато разів.

про:blank

Я люблю людей, які піклуються про рослини. Атмосфера миру, сад будинку так радує око! Покажіть друзям цю ідею декорування вікон з рослинами, це буде чудово, якщо вони також цінують її.