У 35 році вона породжує п'яту дитину, серце для цих дітей

Життя великої родини Важко звучить казка. Найчастіше батьки не мають достатньої фінансової підтримки, щоб зібрати відразу кілька дітей. І, на жаль, не всі думки про такі проблеми заздалегідь.

На фоні постійного стресу і мусу з дітьми, подружжя можуть початися пересуватися. І це теж добре, якщо в сім'ї немає, наприклад. Галина була нещасливою в цьому плані. Про її життя від рота спостережника сусіда читати далі в статті.

Я довго спостерігався про сім'ю сусіда, і я дивився. Чи щасливі люди з цим життям? Я розповім вам, Коли я переїхала в цей будинок, Галина вже мала два діти. З наступної квартири залишились кришки. Було зрозуміло, що люди були бідними.

Як минулий рік, Галина подарувала ще два малюки, і вона була вагітна зовсім скоро після попереднього народження. Вона зараз 35 і вагітна з її п'ятою дитиною. І все це відбувається на тлі того, що в сім'ї жінка має реальні м'язи.

р.

Ви знаєте, годуючи так багато ротів важко. Це вимагає грошей та інших ресурсів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Галина не працює. Тільки чоловік приносить гроші в будинок. Але є нагородження.

Грегорія - це дегустація людини. Я чую його в дружині і дітям весь час, і він ніколи не щасливий. Кричить звучати, коли сусід чіпає до пляшки. Він робить це систематично, якщо що-небудь. Він і я знаходився про це один раз.

Після того, як вони боролися так гучно, що не вдалося витримати. А на ніч, це сталося. У мене був пекл головного болю, який день. В цілому я не можу стояти його і вирішив піти в сусіди, попросити їх бути спокійним. Вони сказали мені, щоб тримати мій рот затвор.

Знебочений, я відразу ж назвав міліцію. До міліції їм вдалося заспокоїти сусіда. Після цього ми припинили навіть говоримо hello. А Галя стала навіть садом, ніж вона використовувалася.

Одного разу я бачив великий синець на шиї ближнього. Я був рубаний для неї. Я точно знаю, де він прийшов з. Але що я можу це зробити? Коли я зустрів Galina в магазині, що день, я просив її, якщо вона потрібна допомога. У ці дні є багато центрів, які допомагають жінкам і дітям.

Але Галя впевнено сказала: "О, ти означає, що?" Я просто впав, це океї. Ви не повинні турбуватися. Я не знаю, що робити. Я не змусив мене допомогти. Це доросла жінка, яка має голову на плечі.

Сусід має дитину протягом декількох місяців. Я дивлюся на своїх дітей і вона отримує гірку. Не існує питання щасливого дитинства тут. Поганий їсти, якби вони були блідими. Тексти пісень, а це означає:

Але найгірша частина полягає в тому, що чоловік здався 2 тижні тому. Згустка. Відповіли 35 п'яти дітей - не що сниться Галина, я впевнений. Я не знаю, що вона збирається робити далі. Але я не відчуваю себе шкода на неї. Я ніколи не розумію людей, які так багато дітей не думають про своє майбутнє.

Діти не заслуговують! Що чекає їх зараз?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? До того, як у вас є дитина, вам потрібно думати двічі про те, чи ви готові взяти відповідальність за інше життя. Не достатньо, щоб мати дитину. Для того, щоб діти щасливі, ставити їх на ноги, дати хорошу освіту.

р.

Чи може Галина зробити все це? Важко. Вона, очевидно, потерпілий згубних відносин. Ми точно не знаємо, що збиралось в житті або чому вона не знайшла сил, щоб боротися з чоловіком. Проте вона буде мати справу з наслідками її дій на тривалий час.

Покажіть мені, що ви думаєте про цю історію?