Для чого ми любимо і поважаємо Алла Борисівна Пугачова

Де Пугачєва сьогодні? Алла Борисівна розрахувала мільйони сердець людини. Грати улюблену пісню. Що таке? «Педроман», «Старий годинник», «Гарлепіно», «Добрий, літо», «Не заперечувати любов», «Старий годинник». Список йде і на. Нещодавно журналіст Ілля Красилчик опублікував на Facebook: Хтось писав: він відчуває себе, як кожен був таємно співати і слухати Пугачов і тепер ми можемо, нарешті, визнати його. Ну, так. Це правда!

Ми стояти в твердості з Іллічом, і це справа. Тепер кожен співає і слухає Пугачова від маленьких до великих. Алла - це любов. Для щирості, для мужності. Вона прокоментувала її повернення в Москву з фразою «Я відновлюю замовлення».

Дійсно, співак в домашніх умовах не сидить. Вона засудила війну в Україні і попросила її в рядах «підрядних агентів». До речі, ранній «передовий агент» оголосив Максим Галкін. Цей статус вимагає свого і Алла Пугачєва, щоб підтримати свого улюбленого чоловіка.

12830 р.

Я ніколи не вірю, якщо я, вболівальник російської породи, в 80-ті роки, сказав, що в 2022 р. Я поважав Пугачев, і не Кинчев, Булусов, Самольов. Позиція Діви чітка і поважна. «Для себе так в першу чергу, як дружина і мати, які показали як чоловік, так і діти, як важливо, щоб він був разом у складних випадках. Разом, це як в сорбі, так і в радості. й

«Діва спричинила землетрус зі своїм швидким. Це те, що ви можете зробити, коли ви не людина, але епоху.

Р

Жінка, яка співає Не привезти, доля, на схилі днів
Я живу рідних дітей.
І якщо ви не можете уникнути проблем у світі,
Надішліть мені, щоб не дітям.
Про нас Я, жінка, яка...
Не шкода.
Будьте хворі, щоб бути добрим,
Зберігати мене під рукою.
Подаруйте мені щастя, що означає відпочинок.
Жінка, яка співає.

Як я пишу, відриває на клавіатурі. Яка любов і вдячність за слова, які звертаються до Алла за шанувальниками з усього світу! На тлі всіх коментарів люди, які зробили про Пугачову, заяви про український кулінарний блогер Євгенія Клопотенко, дивний і бездумний: «Відновлення позитивно до Пугачової як любляча Оливаря». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Здається, що Євген не розуміє нічого.

Сінгер Алла – людина мистецтва. Ми щиро вдячні їй за підтримку. Це допомагає так багато знати, що світ більше, що є щось велике, чесний, абсолютний. Як Густав Клімт. Я сподіваюсь, що ми можемо бачити їх найближчим часом. Палац Беведре в Відні - мій сон і хочу відвідати його. Відкрито війну і кордони. Тут будуть часи миру і великої музики. Включаючи пісні Пугачової, бо кожен з нас має свою улюблену пісню Алли.