Шановні друзі!

Як ви повинні бути Готель? Принесіть подарунок власникам будинку або послухайте свої запити. Наприклад, замінити сюрприз святковим блюдом. Уважні гості дуже рідко. Хоча дуже часто господині не встигнуть за свято.

р.

Ця історія сталася до Світлани, леді надзвичайно подобаються і чуйним. Після того, як на початку шлюбу чоловік запропонував зібрати велику сім'ю з ними на Новий рік. Світло був неймовірно радий цієї ідеї. «Найбільша можливість створити себе як хорошу господиню і турботу про дружину», - думав молодий дочка-в-одному.

Тільки тут світло не так багато родичів. Батькам і старшим братом з дружиною. Це все. Але чоловік Валентина має родичів принаймні ставок. Для святкування Нового року вони зібрали автомобіль і невеликий кошик. Я не знаю світло. Але що я можу зробити, якщо мій чоловік ідеї Дуже успішним.

р.

Заручники не враховують два фактори. Перший, Він був краще, ніж його молодший брат Дмитро. Батьки, як часто справа, любили молодшу дитину більше. І по-друге, Валя. Не планувати на допомогу. Дружина в підготовці до свята. Він сказав, що він ще не заважав своїх гостей. Тоді юна Свєта однозначно домовилися з чоловіком. І пішов до галі...

Світло "забитий" будинок для блиску. Для гостей не тільки необхідно годувати, але і влаштувати ніч. Кожен кут будинку повинен бути чистим. Найбільші пакети продукції перевозилися самі. З ранку до ночі. Вона встановлює столи і прикрашає будинок самі. На мій погляд, я радий принаймні, що мій чоловік зневинився дати гроші на їжу.

Але незважаючи на те, що Свєта була дикою втомою, вона теж чекала свого свята з цього Нового року. Бажаю весело, легко спілкуватися, приємні подарунки, смачна їжа. І якщо вона була впевнена в останніх, вона сумнівалася в іншому місці. У день X величезна сім'я збирається на двох столах. Але це свято був одним для Світлани. роздратуванняй

(Not)Дир Господиня жінка тільки примушена бігтиЯк затишний хлопчик. Або офіціантка або покоївка. В цілому, в той час як всі їсти три горлі, відверті і сміятися, Света не може розслабитися. Для того, щоб погріти, додати, принести або перенести, залити, замінити щось. Надзвичайно хворіли гості, м'яко покласти.

Після всього натовпу вирішили піти на сон, Света тихо кричав в туалеті. Вона була погана боляче, що ніхто навіть не оцінив її. Ніхто сказав слово. Навіть його батьки і брат сильно сиділи на бокових лініях, меланхогляд, що сталося. Але що було гірше, що це сталося щорічно.

І неважливо, як Sveta спробувала виправити ситуацію, нічого не працював. Вона попросила принести свої страви, але гості чарівно забули про це прохання. Бажаю відсвяткувати в ресторані, але мій чоловік зарекомендував, що він не мільярдер. Свєта була звичайною господинею і фінансово залежною від чоловіка.

У спробі знайти допомогу Світла, вона вирішила поговорити з матір'ю. «Я думав, що вам сподобалося, що це свято для всього світу», – її мама відповіла неспішним. Світло був в ударі і від такого непорозуміння просто кричав. Вона пояснила, що це було дуже важко, щоб зробити все себе протягом багатьох років. Не забувайте про те, що на крихкі плечі жінки кладуть посмертну очистку.

Проте, розмова з матір'ю дала їй нічого. І Світлана вирішила вчинити кардинально. Цей новий рік, родичі будуть дзвонити на порожніх пластинах. "Стоп сидить навколо шиї. Чи можу я піти в будинок, і попросити їх взяти рибу? Я люблю м'ясо. Подивитись більше м'яса, Светуля, Світла знежирена психічно, мислення її матері-завдання.

Це те, що гості гонни. Немає їжі. Ні дупа. І ні ювелірних виробів, ні. Розважальна програма, слухаюча оповідань з життя, концерти на телебаченні. Світло любив його дико.

А коли родичі будуть дивувати, як це сталося, Свєта. вимкніть до головної площі міста. Насолоджуйтеся святом з усіма. Лога, танець і відпочинок. Що про план Свєта? Ви приймаєте таку новорічну пригоду? Як ви будете тримати ваші неспроможні родичі? Чи повинен бути гідний гість?