Вчитель просить гроші за 1 вересня, торти і букети не потрібні

Напередодні 1 вересня в повному гойдалці готуються до нового шкільного сезону. Батьки Fussy купують нові канцелярські вироби, уніформи та рюкзаки. Але вони теж думають, Що можна подарувати вчителяДитячий головний наставник.

За останні роки культура дарування вчителям зазнала особливої еволюції. Сьогодні Я пропоную спекулювати на цій темі і дізнатися, що можна і не варто давати вчителям і іншим вчителям.

Коли я був у школі, 1 вересня викладачі зазвичай дали квіти і цукерки. На День вчителя завжди розширився перелік можливих подарунків. Тут все залежить від ініціативи батьківського комітету та кількості грошей, зібраних ним.

Про те ж саме ці дні. У вас є нагородження, хоча. Сучасні викладачі не соромляться говорити про те, що вони хочуть в подарунок. З одного боку, це досить комфортний. Не потрібно подряпинити голову і дати людині непотрібні речі. Насолодіться стравами.

З іншого боку, що якщо вчитель безпосередньо говорить, що він з радістю прийматиме гроші в подарунок? Я впевнений, що багато батьків з'являться на це питання. Деякі візьмуть його як звичайний хабар. Але є ті, хто вважає такий подарунок нормою.

Ми даємо гроші на день народження, ювілеї, весілля та інші події. І тепер час такий, що копійка ніколи не буде зайвим. Так замість букета квітів або коробки цукерок, чому б не дарувати дитячі менторські гроші? Звичайно, це повинно бути зроблено разом, від усього класу. Потім кількість буде краще.

Не думаю, що я зателефонував вам, щоб зробити це. Я тільки говорю про плюси і мінуси цього розвитку. І я хочу почути свою точку зору. Я запрошю тебе!

Недавній друг шахти поділився цікавим кейсом від свого життя. Довгий час працював викладачем школи. Так подарунки вдалося отримати багато під час цього часу.

«Мама дала мені борозни леза, одну або дві з яких використовували. Вона просто кладе їх в пакет знову брудно. Подарунок відверто дивився, він сказав.

Він звучить смішно, але просто уявляйте реакцію вчителя. Неймовірно, що людина буде щаслива з таким подарунком. У таких випадках краще не дати нічого. Загалом, подарунки за 1 вересня та День вчителя є чисто добровільним. Якщо батьки не можуть дозволити собі виділити гроші з сімейного бюджету, це нормально.

Саме так сталося, що ці події зробили своєрідну культу. Батьки хочуть подякувати вчителям за свою роботу. Після того, як викладання є дійсно тітанік робота. Ще одна річ, що не всі розуміють це і не всі викладачі, адекватно справляються з їх обов'язками. Але це тема для абсолютно іншої статті.

Р

Будь-який або інший подарунок слід обробити відповідальність. Якщо ви щиро хочете зробити вчителя або вчителя добре, не дайте йому щось, що він не буде використовуватися для оплати.

Але важливо не дати вчителя сидіти на шиї. Історія життя. Коли мої батьки принесли триповерховий торт на 1 вересня, я трахнув у сльози. Мені потрібні гроші! Щоб зробити подарунок в конверті, скаржаться на одного вчителя.

А потім ця жінка непогано заварена і залишила цей торт в кінці класу. Він з'ївся самими дітьми, і вона була тільки ковтати гіркі сльози розчарування в улюбленому 10-Б.

Що можна подарувати вчителя: редакційна консультація Як не потрапити в такий делікатний номер? Це просто! Ми живемо в чудовому часі при спілкуванні між людьми досягали неробочих висот. Задайте вчителя, який він хоче в подарунок.

Звісно, багато людей будуть втілені і сором'язливі – ми знаємо, що! Але батьки повинні прийняти ініціативу і запропонувати пару варіантів. Якщо є гроші між ними, то нічого не виправда.

Знову це важко. З грошима, витраченими на торт, вчитель може купити те, що вона дійсно потрібна. Так чому б не зробити все простіше?

Предмет чутливий - це правда. Я запрошу вас обговорити його в коментарях. 1 вересня і День вчителя приїжджає!