32
Швидко видаліть зайву рідину з томатного соку без довгого кипіння
Сьогодні, мій шановний читач, я буду ділитися з вами хитрий кухонний прийом і розповісти вам детально, Як зробити домашній томатний сік взимкуй Наприкінці статті ви знайдете лайфхака, яка багато домовласників не знають навіть у віці 60!
Я недавно поговорив з дитинства другом. Початок осені сприяє відвертанню емоційних розмов. Мій друг Діана не може стояти домашніх шпинів. Це просто заморожує те, що ви йдете. Подрібнювачі томатів разом зі шкірою в блендері заливають отриману томатну масу в пакети. Також дуже зручно, 1 заморожена сумка дорівнює 1 замороженому склянці соку. Це те, що вона виглядає, щоб зробити домашній сік!
Я не задуха, залишки томатного соку або паста зручні. залитий Зайдіть пару кубів, доданих до борщу. Красивий! Я не майстер побутових препаратів, але якщо я пощастило, щоб отримати кілька кілограмів помідорів з кар'єрного родича, це просто гріх, не перетворювати їх в густий томатний сік практично без відходів. Морозильник не гумовий! Надаємо допомогу традиційним способом збирання томатів. Наш добрий старомодний захист.
Як зробити домашній томатний сік на зиму
інгредієнти
Підготовка
Солодкий пікантний сік так популярний з голодними студентами після занять. Не можна зупинити, просити залити 2 склянки відразу. Побути цінують, якщо в середині томатного сезону ви готуєте до них смачні стяжки яйця-шаксуку. Я рекомендую спробувати цю страву, в Ізраїлі це просто кохана.
Я люблю це набагато краще. борщ з томатним сокомНе з томатною пастою. Його смак тонше, тому варений борщ виходить більш ароматним. Цікаво, як ви готуєте блюдо, обов'язково напишіть в коментарях! Я бажаю вам мира і гарного настрою, очищаючи як осінній сон. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Я недавно поговорив з дитинства другом. Початок осені сприяє відвертанню емоційних розмов. Мій друг Діана не може стояти домашніх шпинів. Це просто заморожує те, що ви йдете. Подрібнювачі томатів разом зі шкірою в блендері заливають отриману томатну масу в пакети. Також дуже зручно, 1 заморожена сумка дорівнює 1 замороженому склянці соку. Це те, що вона виглядає, щоб зробити домашній сік!
Я не задуха, залишки томатного соку або паста зручні. залитий Зайдіть пару кубів, доданих до борщу. Красивий! Я не майстер побутових препаратів, але якщо я пощастило, щоб отримати кілька кілограмів помідорів з кар'єрного родича, це просто гріх, не перетворювати їх в густий томатний сік практично без відходів. Морозильник не гумовий! Надаємо допомогу традиційним способом збирання томатів. Наш добрий старомодний захист.
Як зробити домашній томатний сік на зиму
інгредієнти
- 5кг помідори
- 1 ст.л. солі
- 1 ст. цукру
Підготовка
- Вимити томати флісу. Вирізати все, що вам не потрібно, нарізати помідори на невеликі шматочки. Зварити їх на 10 хвилин на мілководному вогні. Пробити отриману масу блендером або протерти через сито, відварити сік ще 10 хвилин після кипіння. Якщо сік занадто рідкий, візьміть кухонний процідувач і поставте його всередину каструлю. Сито допоможе легко відокремити надлишок водиЩоб зробити сік густим і смачним! Цей цінний трюк також допоможе тим, хто хоче заварити макарони або соус з томатного соку. Ви не повинні витрачати газ і електрику, довгий кип'ятіння продукту. Використовуйте цінний трюк для здоров'я!
- Коли сік придбав потрібну щільність і трохи охолоджується, можна сміливо залити її в стерилізовані банки і рулон. Заготовка відмінно зберігати при кімнатній температурі.
3250Р. 3700Р. - Сік буде більш ароматним, якщо в кожній банці ви поставите пару кілець болгарського перцю, кілька зубчиків часнику і гілочок селери.
, доб. 114
Солодкий пікантний сік так популярний з голодними студентами після занять. Не можна зупинити, просити залити 2 склянки відразу. Побути цінують, якщо в середині томатного сезону ви готуєте до них смачні стяжки яйця-шаксуку. Я рекомендую спробувати цю страву, в Ізраїлі це просто кохана.
Я люблю це набагато краще. борщ з томатним сокомНе з томатною пастою. Його смак тонше, тому варений борщ виходить більш ароматним. Цікаво, як ви готуєте блюдо, обов'язково напишіть в коментарях! Я бажаю вам мира і гарного настрою, очищаючи як осінній сон. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Які ознаки звертають увагу на психічну Людмила Хомутовська
Wise Tamara Globa оголошує прогноз на всі знаки зодіаку