Коли важко перетягнути маму на її перегній сім'ї дорослого сина

Не дивно, коли дорослий син живе з матір'ю. Суспільство приймає це, коли син має власну сім'ю. Не кожен може вирішити проблему житла. Так ви повинні отримати разом з доброзичливим букетом на одній території. Але що якщо дружба тут не пахне, а життя – як виживання літньої жінки з квартири?

Тамара Григоріївна знає, що це таке. Однак не можна вирішити проблему, в якій був головний актор. Як цей сюжет закінчується, читати далі в статті.

Мій зв'язок з сином навряд чи можна назвати теплим. Як дитина, звичайно, все було чудово. Але як підліток, Костя займався поганою компанією. Моя віра в мій батько і я втратив. Звідти його звідти, а потім він став абсолютно різною особою. Я не навчався добре, я не хочу йти в університет. У будь-якому випадку мені важко і чоловікові.

р.

З захопленням навпіл, Костя закінчила місцеву ТТУ. Він пішов на роботу в будівлі – це було добре для нього. Продовжуємо жити з нами. Де він збирається? А потім мій чоловік помер. Згустка. Цей жахливий гранат збив мене вниз. Мій чоловік був тільки 55.

Син, якось оновлюється після цього. У минулому ми навіть не змогли говорити. Але його батько виніс великий вплив на нього. Він хоче сім'ї! Через півроку приніс мені зустрітися з подругою. Не подобалось. Але вибір сина - вибір сина. Через кілька місяців Костя приїхала додому в вечірній хмільці і з дверцята сказав: «Я одружився!»

р.

Весіль відіграли спокійно, камерно. Моя дочка-в-права переїхала з нами. У нашому будинку є достатня кількість номерів. Наташа вагітна. Я все ще працюю в часі і мав можливість допомогти з грошима.

Хоча я завжди допомогли Коста перед. Він часто запозичив гроші від мене і ніколи не повернув його. Не допомогло будинку. І коли я попросив йому приїхати з мене до дачі і допомогти з збором фруктів і ягід, він завжди мав прикус. Хоча він завжди ate мій варення і консервований продукт.

Поява в будинку іншої жінки абсолютно не змінює наше життя. Наташа не знала! Все варіння і очищення на мене. І я спробував поговорити з сином, він просто здався. Я думав, що син змінить їх. Але Костя стала ще більш дратівливою. Повинен вимагати, що я зареєструю Наталю в квартирі. Ми зараз одна велика сім'я.

З одного боку я не розумію. Але з іншого боку, я знав, що це не призведе до нічого хорошого. Пройшов час, мій бабуся скоро буде 3 роки. Якось ми звикли жити разом, хоча це важко для мене перетягнути все на мій гуп. Сусіди тільки перекручують пальці на своїх храмах. Як і дорослий син живе з матір'ю і навіть відтіняє свої права.

Я не хочу сперечатися з ними, але я знаю, що вони були правими. Мій син і дочка-в-право почав вижити мене з квартири. Ми завжди сказали, що вчасно влаштувати квартиру на Костю. Мій вік вже настільки серйозний. Не багато буде відбуватися, але жити на будь-якому випадку. Наташа потрібна гарантія мирного майбутнього. Вона попадала на мій мозок буквально щодня. І протримував Костя.

На цьому фоні мій здоров'я почав погіршуватися. Я не можу працювати більше, я не маю достатньо грошей. Більшість його було на моєму медикаменті. Скандалами з дочкою-в-завженням збільшилися. Вона думала, що я був тягаром, що живе в квартирі.

А потім вона і Костя почала сказати, що тісто вдома. Дитина виростає, і там ви подивитеся - і друга дитина не далеко. Коли я почув, що я безмовно. Вони не роблять багато з першою дитиною. Де інші?

Я нещодавно почув сина і дружину про мене. Костя запропонувала ставити мене в рідному домі. Невірно! Я не знаю, що робити. Я все одно. Як знайти контроль над дорослим сином і його родиною? Вибачте!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Тамара Григоріївна знайшла себе в заспокійливій ситуації, яка вона, власне, створена. Відокремлення дітей від батьків необхідно проводити вчасно. Коли дорослий син живе з матір'ю і сидить на шиї, розв'язуючи цю проблему стане більш складним щорічно. Так не дивно, що Костя просто хоче позбутися від матері.

Героїн цієї історії потрібно зібрати себе разом і попросити її родичів переїхати в іншу квартиру. Що ви думаєте? Розкажіть мені, що б ви робили на місці Тамара Григоріївни?