Щоб зробити туалет блиск, як діамант, залийте один простий засіб в ньому і залиште його протягом 15 хвилин.

Моя людина і я мав знайти нову квартиру. Ми знайшли підходящий варіант. Квартира була затишна, з нормальним ремонтом і в хорошій місцевості. Ми не проводили ретельну перевірку, ми вирішили оселитися. В основному все в квартирі було дрібно. Прийміть туалет. Коли я бачив, щоб покласти його злегка, не найчистішим туалетом, я практично вирішив шукати нове житло. Але друг дав мені шлях виправити ситуацію.

Р

Редакція "Сайт" Що ви можете зробити туалет блиск як діамант.

Багато хто скаже, що вам просто потрібно регулярно мити туалет, то такі проблеми не будуть. Я повністю погоджуюсь, але ситуації різні. Як ми Акуратно, колишні мешканці квартири не дбали багато про сантехніку інших людей. Весь туалет покривається вапняним нальотом неприємного кольору. Звісно, він не промив себе. Я не хочу псувати емаль, щоб я мав знайти інший спосіб.

Я не зіткнувся з такими ситуаціями, щоб я був плутаним, намагаючись доступні методи. Але тоді я пам'ятав, що я можу назвати другом. Вона має власний клінінговий бізнес, вона точно може розповісти вам щось. Вона дійсно зробила. Два речі, які врятували мене.

Цей метод підходить, якщо забруднення не занадто серйозно. Після того, як ми очищаємо туалет, у нас є вапняний наліт. Може бути, що вода. Так як раз на тиждень я використовував цей метод.

Так нам необхідно дістати воду з туалету. Залийте досить теплою водою в неї. Осінь дупа 1 ст. лимонної кислоти. Залиште його протягом 15 хвилин, годину. Потім змиваємо і змиваємо. Суть оцту також працює. Легко випаровується наліт.

Однак не делікатні методи допомогли очистити туалет. Тоді друг консультував дуже потужний інструмент. Я не лангуш. Отже, вам знадобиться бульбашка перекису водню (100 мл) і 50 мл аміа. Відразу варто сказати, що з цим інструментом потрібно працювати в рукавичках, можна в респіраторі. Дітям і тваринам не варто. У номері необхідно добре провітрювати.

р.

Намалюйте воду з туалету. У двох літрах води заливають перекис і аміак. Подивитись його добре. Поставте цю суміш в туалет. Потім кистіть рідину по всій внутрішній поверхні туалету. Після цього потрібно залишити на кілька годин. Це найкраще залишити на ніч, щоб всі забруднення пішли. Вранці знову прогулянку щіткою, мити і насолоджуватися білосніжним променем.

Ось такі прості інструменти, які допоможуть впоратися з нальотом і повернути чистий туалет. Також не забудьте промити туалет через щотижневий тиждень, після чого забезпечується постійна чистота. Ми сподіваємося, що наші поради будуть корисні для Вас!