Засновники Києво-Печерської лаври Антонія та Феодосій захистять від неприємностей, якщо вони проповідають 15 вересня

Свята. Антоній і Феодосій важливі фігури в православній релігії. Вважають, що вони стали засновниками одного з найвідоміших свят Європи. Про Києво-Печерську Лавру. 15 вересня в Православному календарі святкують День пам’яті святого Антонія та Феодосію. Ми пам'ятаємо про життя тих, хто присвячував себе на службу Найвищого і освяченого йому у вигляді святих.



Антонія і Феодосій Антонія були Антипос у світі і були зацікавлені у ранньому віці. духовной На території Київської Русі православні тільки збільшені. Щоб дізнатися належне служіння Богу, Антипус пішов на Mount Athos. Місцеве життя монахів так вразило його, що там юнака приймала у монах, а також отримала нове ім'я.

А потім Антоні відправляються на батьківщину, щоб допомогти його прикладу. Київська монахи і проповідна православна. Антоній повернувся, але потім пішов до Афона. Другий раз монах залишився, але місцеве замовлення все ще здавалося йому надзвичайно м'яким і в порівнянні з Атосом не пішло.



Тоді монк Антоній оселився в одному з печер на мальовничому березі Дніпра. Не лише звичайні люди, але й нові виконавці. Серед них був молодий Феодосій. Антоні відмовилися приймати його, бо хлопець був тільки близько 20 років. Але Феодосій переконаний Антонію і пізніше став вірним супутником і прихильником мудрого мону.



Під час життя Антонія та Феодосію на території майбутнього Києво-Печерська лавра Зростали печери і стали Причиною цього було також бажання Ентоні жити окремо від інших монахів. Крім того, священики не завжди перенесли те, що відбувалися в суспільному житті міста.

У монахів були хороші стосунки з деякими принцесами. На прикладі Ярослава Мудрого, який поважав і поважав нову християнську віру. Принц Ізяслав навіть загрожував закривати монастир і розірвати монахи. Погляди духовенства і ляльки людей були занадто різними.

Феодосій в підсумку став Печерським слухом. Його братрен зріс до 100, а монахи почали молитися в їх крихітній церкві. Антоній благословив будівництво нової церкви. Є легенда про те, що місце для будівництва святого місця Ентоні було зазначено Альмайтом у сні. Що б він був, він був побудований в 1087 році. Гуртожиток Собор - головний храм Києво-Печерської лаври.

р.

Заслужений в якості засновника монашності Київської Русі, а Феодосій щиро послужив вчителям та організованим чернецького життя. Допомагати в роботі, бізнесі, сімейному бізнесі, ускладненій історії життя.

«Ведучий наш учитель, зустрінеться з Ентонієм. Ви в небі, коли ми називаємо вас з землі. Ми сподіваємося на вашу допомогу, Monk Elder Theodosius, ми віримо і довіру. О. Феодосій та Антонія. Допомогти нам грішникам чистити через пентенсію. Щоб бути гідним Богом милосердя і прощення.



Св. Антонія та св. Феодосію, молитися Богу за нас, щоб надати Його милосердя. Для відправки врожаю на нашу землю. Висвітлюємо наші голови з чистими думками. Нехай Його благословення перетворилися в наші молитви. Нашими містами та нашими дітьми є кришка з вашим захистом. Давайте нам молитися в ім'я Бога. Амен.

р.

Святий Антоній і Феодосій печер, якщо це можливо, Церква 15 вересня та промінь Антонії та Феодосію в храмі. Після того, як вони стали засновниками чернецького життя в Росії. Не зайвим буде принести свіжі осені квіти в храм, а також подарувати тим, хто потребує. Навіть якщо це неможливо, не забудьте, що це дуже важливо свято. Спробуйте провести його в гарному настрої і з чистими думками.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное