Який шлях Queen Camilla мав взяти на неї назву і чому вона повністю відповідає її

Принцеса Діана і Camilla Parker-Bowles є одним з найбільш обговорюваних тем у Великобританії. Camilla був відхилений для нещастя принцеси Діани. На одній точці вона стала найбільш неяскравою жінкою в країні. Багато людей люблять кинути гостре слово в цій жінці. Вона ходила на благо своєї любові. Я думаю, що вона заслуговує на звання Королеви.

Який шлях Queen Camilla мав взяти на неї назву і чому вона повністю відповідає її

GettyImages Сьогодні редакція "Сайт" Вона пам'ятає, що Camilla, англійський консорціонер королева, пішов.

Діана і Camilla Camilla і Prince Charles зустрівся в 1971 році. Вони люблять грати поло. Молоді люди швидко взяли участь у Тим не менш, їхня романтика перервала службу Карла в армії. Вона сказала, що королівська сім'я захотіла закінчити це відносини. Камиль не вважається підходящою парою для майбутнього короля.

У липні 1973 р. Камільянець-Подільський офіцер кінно-курортної служби Андрій Паркер-Бовлес. Карл заміж легендарною принцесою Діана. Однак, їх шлюб, як ви знаєте, було складно назвати щасливим. У окремих шлюбах, Camilla і Charles не забули про свої почуття і продовжували листування.

Принцеса Діана вже давно дізналася про інтриги чоловіка. Карл часто звинуватив бути поганим чоловіком і постійно обманює дружину. Проте, перші 5 років шлюбу, за деякими біографами, він спробував побудувати відносини з Діаною і не обдурив її. Проблемою з цим шлюбом було те, що вони повністю несумісні. У 86 році шлюб остаточно зламав. Карл потім перейшов на Highgrove, де він міг бачити Camilla. Принцеса Діана має свою першу любов'ю

GettyImages Реальний Тріал Принц Чарльз вперше розповів про аффрі з Camilla в 1994 році. Загальна громадськість дізналася про це в 1992 році з біографія Принцеси Діани. Навіть після цього Camille почали гасити і розглянути поділ. У 1997 році принцеса Діана раптом загинула.

майбутню королеву королеву, потім переживав реальний булінг. Вона навіть мала залишатися замкненим протягом усього року в страхі громадського гніву. Але це не змусило її відмовитися від своєї коханої. Вона боролася за своє щастя до кінця. У 2005 році Camilla і Charles одружилися. Королева Єлизавета не відвідала весілля. Вона ніколи не затвердила вибір сина.

Усі ці роки Camilla спробувала заробити любов народу. Щорічно вона виконує сотні зобов’язань та проводить свої ініціативи. Дружина короля Чарльза – покровитель понад 90 громадських організацій, в тому числі благодійних.

Після смерті Королеви Єлизавети Каміль змінив її назву. вона тепер королева консорці або Королева Camilla. Королева Єлизавета подарувала їй звання під час свого життя. У лютому 2022 року вона сказала: "Коли приходить час, мій син Чарльз стане королем, я знаю, що ви подаруєте йому і дружину Camilla однакову підтримку, як у мене." І я щиро бажаю, що коли прийде час, Camilla буде відомий як консорціонер Королеви, оскільки вона продовжує вірну службу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І вона повністю заслугувала її. Скандалами. Принцеса Діана і Camilla більше не гаряча тема. Тепер консорціонер королеви робить все для зміцнення образу британської королівської родини. Ми бажаємо багатьох років в її новому назві. Нехай буде щастя.