Тад 65, син просто місяць старий, коментатори розщеплюють

У сучасному суспільстві не так часто враховують. батькоЯк мій мати вік. Якщо ви бачите дівчину з дитиною на вулиці, то подумайте, що це не брат або сестра, але дитина. Ця історія відбувалася в одному з невеликих населених пунктів і викликала величезний резонанс. Але все в порядку.

У віці свого батька Антон Сергійович був одружений двічі, але сімейне життя, якось не вийшло. Покинув його і знову одружений. Як і жінки змогли побудувати щасливі сім'ї, тоді як Антон перетворив себе. Подумав, що він був причиною розлучення. Але думка чоловіка не пішов далі. Шукаємо все було дрібно.

Життя Антона за останні 20 років до зустрічі Юлії. У цей час чоловіка давно виповнилося 60. Жінки 30 років молодші, але не згадували його. Пара почала жити разом і спокійно планувати доляй Вони працювали в великому супермаркеті, і хоча зірки з неба не знімалися, але було достатньо хліба і вершкового масла.

Однією з причин Антон може розірвати свої дружини не було. Чоловік побував не один лікар, але вони тільки подрібнили. Тести були нормальними, організм здоровий. Чому не виходите з дітьми? Бог тільки знає. Так Антон загубив всю надію, залишаючи за спадкоємцем або спадкоємцем.

Але після п'ятирічного зв'язку з Юлію, пара нарешті вдалося принести здоровий син в цей світ. Антон був настільки шокований, що він не міг говорити спочатку. "Я, що правда? Чи є у нас хлопець? Або ти сміється на мене? чоловік знову попросив з сльозами в очах.

Але малюк не був жартом. Він народився, коли його тато вийшло 65. Хоча Антон забули про це. Політ навколо дитини, як метелик. Він не спить з дитиною, але поховав його і ходив з ним. Люди навколо нього приділили маленьку увагу, хто ходив з коляскою. Який хлопець, так що велика угода? Тільки життєві обставини кинули пара Юлії та Антона іншого тесту.

Як батьки втратили свою роботу, а оренда квартири в місті стала просто неможливою. Юлії запропонували чоловікам тимчасово переїхати на стару дачу, яку вона отримала від бабусі. Жінка була дуже рідко, але взимку в країні буде набагато дешевше, ніж в місті. Що ми вирішили. Вони запакували і переїхала в село на деякий час.

У Антоні зацікавили місцеві бабуся. «Дуже твоя молодь, діда, що ви прогуляєте з малюком?» – місцевий діяч Малвіна Ігнатіївна підійшов Антон. «Що я молодий, виходить. Це мій син, Сашенка. Ми поглянули в Антоні, щоб він був просто вкраденим малюком. Як це? Ти старий пень. Як довіряти дитині? Після того, як набрали серйозні пропорції. Але це тільки гірше.

«Малина Ігнатіївна, не можна просто брати дитину з цієї родини. Вони добре дбають про нього і не мають проблем з законом, головою села, разом з районним офіцером, намагалися заспокоїти іржі леді. Я збираю людей, нехай вони вирішили! Це не нормальний, Альоша, мій бабуся shouted. Але уряд тільки подрібнив свої плечі. Малвіна Ігнатіївна була цікава жінка, щоб сказати принаймні.

У віці батька не впливає на щастя мешканців дитини і правду, зібраних після звернення Ігнатіївни. Антон Сергійович також прибув сюди. Я не знаю, пояснив ситуацію. Сілери дивилися в одному і не відчувають ніяких проблем. «Ми не засуджуємо вас, Антон Сергеевич, живемо за себе. І не реагують на Ігнатиевну, вона з нами з "хелло", - кілька чоловіків сміхалися.

"Я не подбаю про нього взагалі, - хтось відповів. «Особливо, що дитина зростає щасливою, – відповіла молоді мами. «І щоб допомогти мами і кинути пізніше», - почув натовп. Недиха Малвіна Ігнатіївна кинулася, коли люди вже почали диспергувати. «Чи ви йдете? Як можна подарувати дитині цей старик? жінка кричав. Але ніхто не слухав її. Ігнатиєвна, за Божу раду, я думав, що буде цирк з кіньми, і ви просто скеляли до бідного чоловіка. Ви втратите твої захоплення, сказали чоловіка з пляшечкою піни в руках.

Малвіна Ігнатіївна відчувала, якби відро льодової води її заливали. Вона використовувала для змащування під нісом протягом тривалого часу, щоб злочин був жити з ними і всім. Але ніхто не слухав її більше. Антон і Юлія щасливо підняли свою улюблену дитину. У сім'ї. батько Він не відіграв роль на всіх. Вони, нарешті, знайшли своє значення в житті. Чи може пара, як і раніше боляче іншими словами, що суперечать людям?