12
Цей кекс був насолоджуватися дорогою королева Єлизавета, пити чай з молоком
Бажаєте ближче до королівської сім'ї? Я раджу готувати сьогодні. кепікіВона була дуже любила Elizabeth II. Ми завжди були багато легенди про дієту. У 90-х роках всі секрети були розкриті англійським шеф-кухарем, який тривалий час працював на кухні королівського палацу.
44325.
Рецепт страви досягла нас завдяки відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко. Торт шоколадний виготовлений дуже легко і швидко. Я настійно раджу зробити це делікатесом і будь ласка, ваших близьких. Пальці добре!
Виготовляючи стаканчик буде в класичному прямокутному вигляді. Але якщо ви не маєте одного, ви можете використовувати інші. Наприклад, силіконові порційні форми у вигляді сердець. Дуже смачна страва!
інгредієнти
Підготовка
Якщо ви дотримуєтесь королівської традиції до кінця, шоколадний торт необхідно подавати в класичний англійський чай "Сірий сірий". Королева Єлизавета II відверта з молоком. Це цікаве поєднання, я використовую для цього. До речі, готове шоколадне манжет можна залити плавленим шоколадом в якості прикраси. Я пропоную вам спробувати!
І якщо вам цікаво, як їсти всієї королівської сім'ї, стежте за посиланням і почитайте свою статтю про звички, які зберігають роялець.
Шоколадний торт можна зробити різними способами. Наприклад, не використовуючи розпушувач, але плавлення шоколаду. Я дуже сподобався рецепт, який мій колега Богдан Стасюк поділився. Такі витончені випічка можна сміливо покласти на святковий стіл.
Також не забудьте про класику. Шоколадний фундан - це блюдо з манжетом. Але ви досягнете успіху, якщо ви дотримуєтесь інструкцій. Я також раджу звернути увагу на коричневий рецепт з горіхами. Чудова страва для чаю або кави!
Покажіть мені, ви робите шоколадні випічка? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я побачу тебе!
44325.
Рецепт страви досягла нас завдяки відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко. Торт шоколадний виготовлений дуже легко і швидко. Я настійно раджу зробити це делікатесом і будь ласка, ваших близьких. Пальці добре!
Виготовляючи стаканчик буде в класичному прямокутному вигляді. Але якщо ви не маєте одного, ви можете використовувати інші. Наприклад, силіконові порційні форми у вигляді сердець. Дуже смачна страва!
інгредієнти
- 160г пшеничного борошна
- 3 яйця
- 100г цукру
- 80г темний шоколад
- 150г вершкове масло
- 20г какао порошок
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 щіпка солі
- масло і борошно змащувати форму
Підготовка
- Перш за все пропускають борошно в глибоку миску і додають 2 яйця. Ще одне яйце збити з цукром з королою до тих пір, поки яєчна суміш виходить білою.
- У чаші борошна і яєць додайте розпушувач, сіль і какао порошок. Подивитися все в єдиний стан. Потім посипаємо вершкове масло в сотейник і залийте його в яєчну масу. Подивляйте його акуратно.
- Потім додайте яєчну суміш з цукром до тесту. Стирайте його знову. На цьому етапі можна перевернути духовку так, щоб вона прогрівала до 180 градусів.
- Подрібніть чорний шоколад ножем. Я люблю його, коли є великі шоколадні шматочки в стаканчику. Смачний! Додайте шоколад до шоколадного тіста і добре перемішайте масу.
- Випікати форму з вершковим маслом і порошком з пшеничного борошна. Перемістіть тісто в форму і розподіліть його акуратно. Випікати шоколадний манжет в духовці близько 35-40 хвилин на 180 градусів. Діон!
Якщо ви дотримуєтесь королівської традиції до кінця, шоколадний торт необхідно подавати в класичний англійський чай "Сірий сірий". Королева Єлизавета II відверта з молоком. Це цікаве поєднання, я використовую для цього. До речі, готове шоколадне манжет можна залити плавленим шоколадом в якості прикраси. Я пропоную вам спробувати!
І якщо вам цікаво, як їсти всієї королівської сім'ї, стежте за посиланням і почитайте свою статтю про звички, які зберігають роялець.
Шоколадний торт можна зробити різними способами. Наприклад, не використовуючи розпушувач, але плавлення шоколаду. Я дуже сподобався рецепт, який мій колега Богдан Стасюк поділився. Такі витончені випічка можна сміливо покласти на святковий стіл.
Також не забудьте про класику. Шоколадний фундан - це блюдо з манжетом. Але ви досягнете успіху, якщо ви дотримуєтесь інструкцій. Я також раджу звернути увагу на коричневий рецепт з горіхами. Чудова страва для чаю або кави!
Покажіть мені, ви робите шоколадні випічка? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я побачу тебе!
Вона провела біженці з Харкова безкоштовно, але потім її чоловік був поставлений в лікар
Сливний сезон переповнений, потрібно встигнути засолити плоди, фаршировані зеленню