Вона провела біженці з Харкова безкоштовно, але потім її чоловік був поставлений в лікар

«Мої квартири – це сім’я, але мій чоловік був госпіталізований. Мені потрібні гроші, скаржаться на наш читач з України. Повернувшись у березні, Алла оселилася в її домі в київських переселенців з Харкова. І все буде дрібним, але в повному обсязі війна триває майже 7 місяців, а харківські мешканці все одно оплачують нічого за оренду. Як жінка вирішить цю проблему, читайте далі в статті.

10.10 км

Кілька років тому мій чоловік успадкував один з його бабуся в одному з спальних районів Києва. Ми вирішили, щоб продати цю квартиру. Краще очистити його і почати приймати його. Не буде занадто багато.

Що ми зробили. Ми зробили косметичні ремонти, трохи оновлене обладнання та меблі. А потім практично відразу ж ми змогли зняти житло через ріелтор. Дуже гарна дівчина в нашій квартирі. Настя завжди оплачена на час для комунального майна і оренди. Не чоловік!

І почався повномасштабна війна. 24 лютого наше життя змінилося назавжди. Настенка сказала, що він буде йти за кордон. Дуже швидко приймала всі її речі з квартири, оплачених за останній місяць перебування і зникли.

Спочатку ми не знаємо, що робити з квартирою. З одного боку, можна знову забрати його. З іншого боку, я хочу допомогти вимушеним переселенцям, які були дуже багато в перші місяці війни. Хоча величезна кількість людей залишив Київ, українці теж приїхали до неї.

Я поговорив чоловіка і вирішив допомогти. Я написав до одного з київських чат-кімнати, які я можу забезпечити житло для тих, хто потребує. Майже відразу сім'я біженців з Харкова написав мені. Вони залишалися без квартири, вдарили російські ракети.

Поговорили, я дізнався, що Тетяна і її чоловік мають дві молоді діти. Моє серце розтоплюється. Звісно, ми не стежимо за оренду. Вони погодилися, що вони будуть платити лише комунальні послуги.

І я допомогла їм в першу чергу. Ми доведемо будь-який одяг. Я часто зробив солодощі для дітей Тетяни. Вони були гострими. Таня і її чоловік не встигли знайти роботу. Але процес не був швидким.

Всі необхідні психологічні допомогу. Навіть у Харкові вони змогли повністю відчути, що реальна війна. А потім пішли довгий шлях і побачили все. Я не уявляю, наскільки важко для них. А діти!

Я зробив все, що я можу підтримати цю сім'ю. Вони майже стали власними людьми. Ми ніколи не підняли питання оренди. І Таня і її чоловік вже знайшов роботу.

Але недавно мій чоловік став серйозно хворим. Відчувається, як це більше нервів, так як він був зрізаний на роботі кілька місяців до. Я провів весь сімейний бюджет на себе, але тепер мій чоловік перебуває в лікарні. І я не знаю, що робити.

Мама каже, що я повинен поговорити з Тетяною. Ви можете сплатити хоча б щось на оренду. Це нормально. Але я не можу змінити мову, щоб розповісти її. Я бачу, як вона зберігає на все. Але тепер я в точно такій ситуації.

Я хочу, щоб мій чоловік швидко відновити. Я хочу, щоб отримати краще. Але вона не має ніде ще йти назад. Як знайти силу говорити про такий чутливий номер? Покажіть мені, будь ласка!

Вітальна мудрість і порада редакційного колективу zeal Alla допомогти Тетяну і не приймати гроші на квартиру чітке. Після того, як Росія здійснила повну наставу України, весь український народ проголосував за спільну мету. Кожна людина, яка завжди відома один одному. І це дорого!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Всея знайшов себе в складній ситуації, і вона потребує грошей, щоб покласти чоловіка на ноги першим. Я впевнений, що Тетяна зрозуміє її. До того ж не потрібно запитати переселенців для оплати повної оренди. Принаймні кілька тисяч гривень допоможуть вирішити проблему. Що ви думаєте?

Розкажіть, що ви будете робити в місці основного персонажа цієї історії.