Я не хочу давати дітям.

Шановні друзі! календар був чітким і правильним. Від цього залежить благополуччя дитини. І дисципліна дітей краще навчати з молодого віку - в майбутньому буде корисно!

Андрій і Наташа зробили все можливе, щоб їх діти виросли відповідно до встановленого повсякденного життя. Денний сон, прогулянки, харчування - все правильно. Але мій мати-в-завдяки. Як дана історія закінчилася, читати далі в статті.

Коли моя дружина і я обговорював питання батьківства, ми твердо вирішили, що наші родичі будуть впливати на дітей мінімально. Як мінімум спочатку. Я завжди розумію, що дитина велика відповідальність. І я не хочу залишити його незнайомцям, навіть родичам.

Наташа вагітна в рік після нашого весілля. Народився хлопчик, наш спадкоємц. Потім в нашій родині з'явився рік і половина пізніше невелика дочка. Я був щасливим, як мій коханий дружина.

Нашим життям був найкращий спосіб. Я працюю, щоб забезпечити сім'ю. Наташа займається дитячими та побутовими хорами. Нерідко моє становище дозволило мені зупинитися в домашніх умовах, тому я допоміг дружині, активно брав участь у житті моїх дітей. Ми приїхали до нас з часом. Але ми ніколи не залишили Dima і Tanya самостійно з ними протягом декількох годин.

Щоденна робота дитини завжди була дуже важливою складовою освіти. Dima тепер три роки і життя на чіткому графіку. Сонце, прогулянки, харчування - все враховуємо. З дочкою все ще простіше, більше слухає її потреби, вона ще досить мала. Коли у вас добре розвинена схема, справа з дітьми не так складно.

У цей час ми колись пішли на спільний відпочинок з дітьми. Як правило, в таких поїздках візьмуть мати-в-право чи мати-в-право, щоб допомогти дітям. Але ми самі робили. І я дуже пишаю нас! Моя дружина - красива мати. «Я хочу виїхати з міста з вами на добу». Просто і я. Ви думаєте, що це можливо?

Я думав про те, що наші діти досить старі. Ми можемо залишити їх на день з мамою, наприклад. Що ви думаєте? Я думаю, що вона буде щаслива, щоб провести день з онуками. Наташа подобалася моїй ідеї, особливо з того, що вона мала хороші стосунки з матір'ю. Моя мати також приймала пропозицію з радістю, бо я не запропонував її до неї.

До того, як ми залишилися, моя дружина і я дав маму багато інструкцій. Вони сказали мені, коли і які діти харчуються, коли вони ходять і сну. Будь-який, який може бути корисний протягом дня. Я був впевнений, що мій мама не дасть нам. Моя дружина і я мав хороший відпочинок. Наташа була правою: нам потрібні вихідні, як повітря.

Коли ми вийшли додому, що ми побачили, щоб покласти його злегка, шокуючи. У 11:00 ранку, вітальня підсвічується. Наш син сидить на підлозі, мою маму захоплює дочку в руки. Невірно!

"Мама, що відбувається? Чому не діти спати? він запитав. Моя мама сказала, що діти сьогодні дуже активні, не слухайте і їсти більше, ніж раніше. На вулиці теж не вийшло, тому що Діма влаштував тартру і замовляється піти додому. Це пиріжки!

р.

Наташа наречена наша дочка з рук матері і мовчазно війшов в приміщення. Я взяв сина в руки і попросив маму, щоб залишити. Я не знаю, що робити зараз. Моя дружина дуже сердитися з матір'ю. І я не щасливий про те, що сталося. Після цього інциденту ми не змогли принести дітей до своїх почуттів протягом 3 днів. Чи важко дотримуватися інструкцій?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ситуація не проста, погоджується. Я розумію почуття основних персонажів. Вони навчають своїм дітям добро. Я хочу, щоб мати, щоб прийняти це врахувати. Але з іншого боку, що вони очікують від бабусі, які ніколи не витратили стільки часу з онуками до? І самі діти були чітко не готові до цього, тому хістерія сина цілком зрозуміла.

3610Р. 4200Р.

Один спосіб або інший, полум'я для того, що сталося не тільки бабуся. Кінець світу не відбувся. Для того, щоб отримати доступ до одного підприємства, потрібно витратити більше часу. Що ви думаєте?